Hanked: Pärnumaa, Kilingi-Nõmme, Nuki-F3 rekonstrueerimine, IS2242.

Informacija apie pirkimą

Lihtmenetlus
2016-04-15 15:22 (GMT+03:00)
2016-04-22 10:00 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Elektrilevi OÜ Elektrilevi OÜ
Taimi Ostrat Taimi Ostrat
Kadaka tee 63
12915 Tallinn
Estija
11050857

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

https://riigihanked.riik.ee/register/teade/1522937
Hanketeade (Võrgustik)
Hanke viitenumber 173653
Hanke nimetus Pärnumaa, Kilingi-Nõmme, Nuki-F3 rekonstrueerimine, IS2242.
0 OSA: Üldandmed
Kas riigihanke eeldatav maksumus on võrdne rahvusvahelise piirmääraga või ületab seda? Ei
Kas teade saadetakse hankija soovil Euroopa Ühenduse Ametlike Väljaannete Talitusele? Ei
I OSA: Hankija
I.1) NIMI, AADRESSID JA KONTAKTANDMED
Elektrilevi OÜ, 11050857, Kadaka tee 63, Tallinn, 12915 Eesti (EE) Kontaktisik: Taimi Ostrat Tel.: +372 5227010 E-post: taimi.ostrat@elektrilevi.ee URL: http://www.elektrilevi.ee Hankijaprofiili aadress: http://www.elektrilevi.ee
Elektrooniline juurdepääs teabele: (URL) https://riigihanked.riik.ee
Pakkumuste ja osalemistaotluste elektrooniline esitamine: (URL) https://riigihanked.riik.ee
Lisateavet saab järgmisel aadressil: vt eelmainitud kontaktandmed:
Täiendavaid dokumente saab järgmisel aadressil: vt eelmainitud kontaktandmed:
Pakkumised või taotlused saata järgmisel aadressil: vt eelmainitud kontaktandmed:
I.2) HANKIJA PÕHITEGEVUS
Elektrienergia
I.3) HANKELEPING SÕLMITAKSE TEISTE HANKIJATE NIMEL
Hankija teostab hanget teiste hankijate nimel Ei
II OSA: Hankelepingu objekt
II.1) KIRJELDUS
II.1.1) Hankija poolt hankelepingule antud nimetus
Pärnumaa, Kilingi-Nõmme, Nuki-F3 rekonstrueerimine, IS2242.
II.1.2) Hankelepingu liik ja ehitustööde teostamise, asjade tarnimise või teenuste osutamise koht
Hankija esitatud tingimuste täitmine mistahes ehitustöö tulemusena
Ehitustööde teostamise koht: Pärnumaa, K-Nõmme.
NUTS kood: EE
II.1.3) Riigihange korraldatakse
Hankelepingu sõlmimiseks
Eeldatav hanke kogumaksumus kogu raamlepingu jooksul
Rahaühik: Euro
II.1.5) Hankelepingu või hanke lühikirjeldus
Käesoleva tööprojektiga on lahendatud el. ehitustööd aadressil: Pärnumaa, Kilingi-Nõmme, F3-Nuki rekonstrueerimine, IS2242.
Ehitada vastavalt tööprojektile IS2242.
Nuki AJ F3 paljasjuhtme asendamine AMKA-ga.

Enne lõpliku hinnapakkumise esitamist on töövõtjal vajalik tutvuda objektiga, projektiga, võrrelda spetsifikatsioonis toodud koguseid plaanidel ja skeemidel kirjeldatud kogustega. Pakkumine peab sisaldama kõiki materjale, ka muid abimaterjale, mida spetsifikatsioonis ja plaanidel näidatud ei ole, kuid mis on vajalikud tööde normaalseks teostamiseks ning süsteemi normaalseks funktsioneerimiseks pärast ehitustöid. Erinevuste ja muude ebatäpsuste avastamisel tuleb sellest hanke ajal teada anda. Hinnapakkumise esitamisega kinnitab töövõtja, et kõik tööd on üheselt arusaadavad ning hinnapakkumises on arvestatud ka kõikide kaasnevate töödega. Kõik olulised muudatused tööde käigus tuleb kirjalikult kokku leppida projektijuhiga enne muudatuste tegemist.

Kui tööde käigus selgub vajadus muuta Töö mahtu, tuleb see kokku leppida Tellijaga ja vajadusel vormistada reservi kasutamise kokkulepe.

NB! Pakkuja peab allkirjastama ja tagastama talle allkirjastamiseks edastatud hankelepingu hiljemalt 5 tööpäeva jooksul. Antud tähtajaks allkirjastatud lepingu Hankijale tagastamata jätmist on Hankijal õigus käsitleda kui RHS § 53 nimetatud eduka pakkumuse esitanud pakkuja hankelepingu sõlmimise keeldumist ja pakkumuse tagasi võtmist.

Enne tööde alustamist teavitada tööde tegemisest puudutatud kinnistute omanikke tähitud kirjaga või võtta maaomaniku nõusolek allkirjaga asendiplaanile.
Peale tööde teostamist hankida omavalitsusest kasutusluba. Elektrilevi OÜ-le esitada töö üleandmisel omavalitsusse esitatud kasutusloa taotlus.
Enne ehitustööde algust kutsuda ehitaja poolt kokku objekti avakoosolek kooseisus: käidukorraldaja, projektijuht ja vajadusel projekteerija.
Ehitajal tuleb koosolekule kaasa võtta tööde teostamise graafik. Peale koosolekut vormistada protokoll Elektrilevi OÜ vormil V165.
Kolm päeva enne liiniehitustööde algust on ehitajal kohustus võtta ühendust kinnistute valdajatega (http://www1.elektrilevi.ee/Hankekonkursid.nsf/b5c70e1888b8a801c2256e4e002ca8dc/cae146e2748f343fc2256ed800335198?OpenDocument), teavitades neid tööde teostamisest nende maaüksusel ning arvestama nende tingimuste ja nõudmistega ning tehnovõrkude valdajatega (vastavalt kooskõlastuse tingimustele).
II.1.6) Ühtne riigihangete klassifikatsioon (CPV) 45311000-0
II.1.7) Teave Maailma Kaubandusorganisatsiooni Riigihankelepingu (GPA) kohta Ei
II.1.8) Hankeleping on jaotatud osadeks Ei
II.1.9) Alternatiivsete pakkumuste lubatavus Ei
II.2) HANKELEPINGU KOGUS VÕI ULATUS
II.2.1) Üldkogus või ulatus
Rahaühik: Euro
II.3) HANKELEPINGU VÕI DÜNAAMILISE HANKESÜSTEEMI KESTUS
Kavandatav alguskuupäev: 25.04.2016
Kavandatav lõppkuupäev: 31.08.2016
III OSA: Juriidiline-, majanduslik-, finantsiline- ja tehniline teave
III.1) HANKELEPINGU TINGIMUSED
III.1.2) Peamised rahastamis- ja maksetingimused ja/või viide neid reguleerivatele asjaomastele sätetele
Töövõtja esitab pärast Töö üleandmise-vastuvõtmise vahe- või lõppakti allkirjastamist Poolte poolt Tellijale arve, mille maksetähtaeg on järgmine:
1) 45 (nelikümmend viis) kalendripäeva Tellija poolt arve kättesaamisest arvates või
2) 95 (üheksakümmend viis) kalendripäeva Tellija poolt arve kättesaamisest arvates juhul, kui Töövõtja on liitunud Tellija faktooringprogrammiga.
Arve loetakse tasutuks Töövõtja arvelduskontole raha laekumise kuupäevast või maksekorralduse esitamisest Eesti krediidiasutusele.

Tellija faktooringprogrammi ja selles osalemise tingimuste kohta saab lähemat teavet veebilehelt (http://www1.energia.ee/Hankekonkursid.nsf/vwFaktooring/1?OpenDocument).

Ettemakseid ei tehta. Tasumine toimub vastavalt teostatud ja Hankijale üleantud tööde alusel.
Hankija tasub Töö eest Eduka Pakkuja Pakkumuses toodud ühikhinna alusel. Töövõtja esitab aktis teostatud Tööde mahud koos nõutud tõendusdokumentatsiooniga.
III.1.3) Edukaks tunnistatud ühispakkumuse esitanud pakkujatelt nõutav õiguslik vorm
Kui hankemenetluses osalemise taotluse esitavad mitu taotlejat ühiselt, peavad nad järgneva hankemenetluse ja lepingu täitmisega seotud toimingute tegemiseks volitama enda hulgast esindaja. Vastavasisuline volikiri tuleb esitada koos hankemenetluses osalemise taotlusega. Volikirjas peab olema ära toodud volitatud esindaja nimi ja iga ühistaotleja kohta järgmised andmed:
- nimi,
- aadress,
- registrikood,
- allkirjaõigusliku esindaja ees- ja perekonnanimi
- ühistaotleja roll hankelepingu täitmisel.
- allkirja õigusliku esindaja allkiri.
III.1.4) Hankelepingu täitmisele kehtivad muud eritingimused Jah
Hankelepingut täites peab Töövõtja täitma Elektrilevi normdokumentides toodud nõudeid.
Normdokumendid on saadaval:
http://www1.elektrilevi.ee/Hankekonkursid.nsf/PKDE?OpenView
III.2) OSALEMISTINGIMUSED
III.2.1) Pakkujate või taotlejate individuaalne seisund, sealhulgas kutse- või ettevõtlusregistrisse kuulumisega seotud nõuded (hankemenetlusest kõrvaldamise alused)
Kvalifitseerimise tingimustele vastavuse hindamiseks vajalikud andmed ja nende vorminõuded: 1. Hankija ei sõlmi hankelepingut isikuga ja kõrvaldab hankemenetlusest Pakkuja:
1) keda on või kelle seaduslikku esindajat on kriminaal- või väärteomenetluses karistatud kuritegeliku ühenduse organiseerimise või sinna kuulumise eest või riigihangete nõuete rikkumise või kelmuse või ametialaste või rahapesualaste või maksualaste süütegude toimepanemise eest ja kelle karistusandmed ei ole karistusregistrist karistusregistri seaduse kohaselt kustutatud või karistus on tema elu- või asukohariigi õigusaktide alusel kehtiv;
2) kes on pankrotis või likvideerimisel, kelle äritegevus on peatatud või kes on muus sellesarnases seisukorras tema asukohamaa seaduse kohaselt;
3) kelle suhtes on algatatud sundlikvideerimine või muu sellesarnane menetlus tema asukohamaa seaduse kohaselt.

Pakkuja esitab kirjaliku kinnituse vastavate asjaolude puudumise kohta.
2. Pakkuja riiklike ja sotsiaalkindlustuse maksete tasumise kohustuste täitmine Hankija ei sõlmi hankelepingut isikuga ja kõrvaldab hankemenetlusest pakkuja, kellel on õigusaktidest tulenevate riiklike või sotsiaalkindlustuse maksete võlg või tähtpäevaks tasumata jäetud maksusummalt arvestatud intress (edaspidi maksuvõlg) hankemenetluse ALGAMISE päeva seisuga või maksuvõla tasumine on ajatatud pikemaks
perioodiks kui kuus kuud arvates hankemenetluse algamise päevast, välja arvatud juhul, kui maksuvõla tasumise ajatamine on täies ulatuses tagatud. Riiklike maksude võlaks loetakse pakkuja tähtpäevaks
tasumata riiklike maksude ja tähtpäevaks tasumata jäetud maksusummalt arvestatud intressi võlga, mis ületab 100 EURi.

Nõutav dokument:
Eesti Vabariigis registreeritud pakkuja maksuvõla puudumist hankemenetluse algamise päeva seisuga, (milleks vastavalt riigihangete seaduse § 29 lg-le 2 on hanketeate riiklikus riigihangete registris
avaldamise kuupäev) kontrollib HANKIJA ISE Maksu- ja Tolliametile tehtava elektroonilise päringu teel;

Juhul kui tegemist ei ole Eesti Vabariigis registreeritud pakkujaga, esitab pakkuja riiklike maksude tasumise kohustuste täitmise kontrollimiseks pakkuja asukohariigi vastava pädevusega ametiasutuse tõendi, millelt
nähtub maksuvõla puudumine hankemenetluse algamise päeva seisuga, milleks vastavalt riigihangete seaduse § 29 lg 2 on hanketeate riiklikus riigihangete registris avaldamise kuupäev. Juhul, kui pakkuja asukohariigi vastava pädevusega ametiasutus sellise sisuga tõendit ei väljasta, esitada selle ametiasutuse tõend maksuvõlgade puudumise kohta.
3. Ühispakkujad või ühistaotlejad nimetavad hankemenetlusega ning hankelepingu sõlmimise ja täitmisega seotud toimingute tegemiseks volitatud esindaja.

Ühispakkujad või ühistaotlejad tuleb esitada ühispakkujate esindajale antud volikiri ning kinnitus ühispakkujate solidaarse vastutuse kohta.

4. Hankija võib kõrvaldada hankemenetlusest pakkuja (ühispakkuja):
- kelle suhtes või kelle esindaja suhtes on kutse- või ametiliidu aukohtu otsusega või muul sellesarnasel alusel tõendatud raske süüline eksimus kutse- või ametialaste käitumisreeglite vastu;
- kes on jätnud hankija poolt pakkuja hankemenetluses kõrvaldamise aluste puudumise kohta nõutud andmed või dokumendid esitamata, kui need andmed või dokumendid ei ole hankijale oluliste kulutusteta andmekogus olevate avalike andmete põhjal kättesaadavad;
- kes on jätnud hankija teavitamata RHS § 38 lg 1 nimetatud asjaolude olulisest muutumisest;
- kelle pakkumuse koostamisel on osalenud isik, kes on osalenud sama riigihanke hankedokumentide koostamisel või kes on muul viisil hankijaga seotud ja sellele isikule seetõttu teadaolev info annab talle eelise teiste pakkujate ees.
Pakkuja esitab vastavasisulise kinnituskirja.
5. Vastavalt Hanketeate punktile IV.3.5) peab Pakkuja kvalifitseerumisdokumendid esitama Eesti keeles. Kõik dokumendid, mis hõlmavad välisriigi äriühingut ning ametiasutuste poolt väljastatavaid tõendeid peavad olema vandetõlgi või notari poolt koostatud ja/või kinnitatud.

6. Pakkuja/Taotleja esitab kinnituse koos esindusõiguse alusega pakkumuse/taotluse allkirjastaja kohta, vajadusel lisades pakkumuse/taotluse allkirjastaja esindusõigust tõendava dokumendi (volikiri), kui pakkumuse/taotluse allkirjastanud isiku esindusõigus ei nähtu Eesti äriregistri kandest.
III.2.2) Majanduslik- ja finantsseisund
Kvalifitseerimise tingimustele vastavuse hindamiseks vajalikud andmed ja nende vorminõuded: 1. Pakkujal peavad olema hankelepingu täitmise tagamiseks vähemalt pakkumuse hinnaga võrdsed rahalised vahendid või tal peab olema võimalus neid saada. Pakkujal tuleb esitada Pakkuja vastav KIRJALIK KINNITUS, mis näitab, et Pakkuja käsutuses on hankelepingu täitmise tagamiseks vajalikud rahalised vahendid või tal on võimalus neid saada (RHS § 40 lg 1 p 1).

Kui Pakkuja peab seda enda kvalifitseerimistingimustele vastavuse tõendamiseks vajalikuks ja asjakohaseks, võib ta konkreetse hankelepingu täitmise raames lisaks enda näitajatele tõendada oma vastavust ka teise isiku vahendite alusel. Pakkuja tõendab Hankijale vastuvõetaval viisil, et sellel isikul on hankelepingu täitmiseks vajalikud ja hankelepingu esemele vastavad vahendid olemas ning Pakkujal on võimalik neid vajaduse korral hankelepingu täitmiseks kasutada (RHS § 40 lg 3).

Ühispakkujad võivad enda majandusliku ja finantsseisundi kvalifitseerimistingimustele vastavuse tõendamiseks summeeritavate näitajate puhul summeerida kõigi ühispakkujate vastavad näitajad (RHS § 40 lg 4).

III.2.3) Tehniline ja kutsealane pädevus
Kvalifitseerimise tingimustele vastavuse hindamiseks vajalikud andmed ja nende vorminõuded: 1. Pakkuja peab omama viimase 3 aasta jooksul käidus olevas elektripaigaldises teostatavate tööde kogemust (sh nõuetekohaselt täitnud viimase kolme aasta jooksul vähemalt 3 (kolm) sarnaste elektritööde teostamise hankelepingut sh alltöövõtu korras). Pakkuja peab esitama viimase kolme aasta jooksul tehtud elektripaigaldiste ehitustööde nimekirja, näidates ära tööde maksumus, Tellija kontaktandmed, tegemise aeg ja koht.

2. Pakkuja peab olema registreeritud majandustegevuse registris (MTR) järgmisel tegevusalal:
- Elektritööd;
Pakkuja esitab MTR-i koopia.
3. Pakkujal peab olema vähemalt üks A-pädevusega elektritöid juhtiv (vastavalt elektriohutusseadusele) isik (lisatud Pakkujal MTR-i).

Esitada pädevustunnistuse koopia. Pakkuja, kelle asukoht ei ole Eestis, esitab kinnituse ja võimalusel dokumendid, mis tõendavad, et elektritöid juhtival isikul on olemas pädevus, mis vastab Eestis kehtivale A-pädevusele.
4. Pakkujal tuleb esitada kirjalik kinnitus:
1. Töö iseloomule vastavad nõuetekohaste kaitseomadustega isikukaitsevahendid, korrektsed tööriided ja pakkuja logoga märgistused. Elektripaigaldistes, nende juures või lähedal töötades peavad kaitserõivad vastama standardi EN ISO 11612:2008 või samaväärse nõuetele.
2. Töö tegemiseks vajaliku väljaõppega personal.
3. Töötoimingute eest vastutavaks määratud isikute eesti keele suuline ja kirjalik oskus vähemalt kesktasemele vastav, lülitajatel vähemalt algtasemele vastav.
4. eelneva 6 (kuue) kuu jooksul hankelepingud teostatud nõuetekohaselt st ei ole hankeobjektiks olevate sarnaste Tööde osas hankelepinguid oluliselt rikutud.
5. hankelepingu täitmiseks vajalikud intellektuaalse omandi õiguseid.
6. töötajad elektritööde teostamiseks hankija elektripaigaldistes, nende juures või lähedal, juhendatud ja nende teadmised kehtivate ohutuseeskirjade, sh „Seadmete ohutuse seadus” nõuete tundmises kontrollitud ja selle kohta on väljastatud vastavasisulised tunnistused.
7. tulenevalt jäätmeseadusest ohtlike jäätmete käitlemiseks ohtlike jäätmete käitluslitsents. Tavajäätmete käitlemiseks on meil oma tegevuspiirkonnas asuvate maakondade keskkonnateenistuste poolt väljastatud jäätmeload. Nimetatud loa või litsentsi puudumisel on sõlmitud kehtiv leping selliseid dokumente omava isikuga.
8. hankelepingu täitmise tagamiseks vähemalt pakkumuse hinnaga võrdsed rahalised vahendid (RHS § 40 lg 1 p 1).


5. Kaitselahutamisteks ja maandamiseks tehtavateks lülitamisteks ning tööde lõpetamisega seotud lülitamisteks, va. piirkonna- ja jaotusalajaamas, peab Pakkuja omama lülitamisõigustega töötajat või ettenähtud juhtudel lülitamisõigustega töö juhtijat.
Lülitamiste tegemiseks peab Pakkuja sõlmima Elektrileviga lülitamiste korraldamise lepingu enne Pakkumuse esitamist vastavalt Elektrilevis kehtestatud tingimustele või omama eelkokkulepet lülimisõigusi omava isikuga. Lülitamisõiguste tõendamiseks peab Pakkuja esitama iga lülitaja kohta vastava piirkonna juhtimiskeskuses väljastatud kehtiva teadmiste kontrolli kaardi.
6. Pakkuja peab esitama Töödel, mis sisaldavad kaablitöid, kaablitööde teostajate koolituse tunnistuse koopia.
7. Esitada töötoimingu eest vastutavaks määratud isikute, töörühma liikmete ja pingealuste tööde tegijate töörühma nimekiri.
Kohustuslik edaspidi esitada, kui on nimekirjas toimunud muutusi.
NB! Vormi mittesitamine, kui on toimunud nimekirjas muutusi, toob kaasa hankes Pakkuja mittekvalifitseerimise.
IV OSA: Hankemenetlus
IV.1) HANKEMENETLUSE LIIK
IV.1.1) Hankemenetluse liik
Lihthange
IV.2) HINDAMISKRITEERIUMID
IV.2.1) Hindamiskriteeriumid
Madalaim hind
IV.2.2) Kasutatakse elektroonilist oksjonit Ei
IV.3) HALDUSALANE TEAVE
IV.3.2) Sama hankelepingu objekti kohta on varem avaldatud teade Ei
IV.3.3) Hankedokumentide saamise tingimused
Dokumendid on tasulised: Ei
Rahaühik: Euro
IV.3.4) Pakkumuste või taotluste esitamise tähtaeg
22.04.2016 10:00
IV.3.5) Keel(ed), milles võib esitada pakkumuse või taotluse
ET
IV.3.6) Minimaalne aeg, mille jooksul pakkuja peab pakkumuse jõus hoidma
päeva: 60
IV.3.7) Pakkumuste avamise tingimused
Pakkumuste avamise aeg: 22.04.2016 10:00
VI OSA: Lisateave
VI.2) TEAVE EUROOPA LIIDU VAHENDITE KOHTA
Hankeleping on seotud Euroopa Liidu vahenditest rahastatava projekti ja/või programmiga Ei
VI.4) VAIDLUSTUSTE LÄBIVAATAMISE MENETLUS
VI.4.1) Vaidlustuste läbivaatamise eest vastutav organ
Riigihangete vaidlustuskomisjon, Endla 13/Lõkke 5, Tallinn, 10122 Eesti (EE) Tel.: +372 6113711 Faks: +372 6113760 E-post: vako@fin.ee URL: http://www.fin.ee/riigihangete-poliitika
VI.4.3) Vaidlustuste esitamise kohta teavet pakkuv asutus
Riigihangete vaidlustuskomisjon, Endla 13/Lõkke 5, Tallinn, 10122 Eesti (EE) Tel.: +372 6113711 Faks: +372 6113760 E-post: vako@fin.ee URL: http://www.fin.ee/riigihangete-poliitika
VI.6) KAS RIIGIHANGET RAHASTATAKSE STRUKTUURITOETUSTEST Ei
VI.7) KAS RIIGIHANKEL RAKENDATAKSE KESKKONNASÄÄSTLIKKE NÕUDEID Ei

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva