Forespørsel om informasjon (RFI)- Fremtidens datasentre for Politiet

Informacija apie pirkimą

2015-06-01 10:05 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Politiets fellestjenester Politiets fellestjenester
Christer Edlund Christer Edlund
Fridtjof Nansens vei 14
0369 Oslo
Norvegija
974761157

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

2Bakgrunn og hensikt med markedsundersøkelsen (RFI)

Politiets IKT-tjenester er i en utredningsprosess hvor det utredes hvordan fremtidige behov for datasentre og datasenter-funksjonalitet i Politiet (og for eventuelle interessenter i Justis og beredskapssektoren) best skal kunne realiseres.

Politiets IKT-tjenester ønsker gjennom denne RFI i utgangspunktet å identifisere mulige leverandører som kan tilby ett eller to datasentre i Oslo-området. Definisjonen av Oslo-området er, i denne sammenheng, definert av området som er innenfor en radius på 125 km fra Oslo rådhus.

Det er ønskelig at leverandøren informerer om og beskriver muligheter som leverandøren mener best ivaretar behovene som er beskrevet i denne RFI. Det presiseres at løsninger skal tilbys og produseres i Norge.

For å sikre hensynet til likebehandling, gjennomsiktighet og forutsigbarhet i prosessen, lyses denne RFI ut på Doffin som en veiledende kunngjøring.

Se også vedlagt RFI dokument

Besvarelser på denne RFI vil ikke forplikte hverken leverandør eller Politiets IKT-tjenester i forhold til en eventuell senere anskaffelse.

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
RFI_datasentre_v10.pdf 488 KB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva