PAPIRUS - Invitasjon til dialogkonferanse om innovative løsninger i passiv hus

Informacija apie pirkimą

2014-07-04 14:49 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Omsorgsbygg Oslo KF Omsorgsbygg Oslo KF
Beatrice Dankertsen Hennyng Beatrice Dankertsen Hennyng
Posboks 2773 Solli
0201 Oslo
Norvegija
985 987246

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Omsorgsbygg Oslo KF inviterer sammen med det Europeiske prosjektet PAPIRUS og NHO/KS regionalt program for leverandørutvikling til dialogkonferanse om nye teknologier for å redusere energibehovet i bygg. Omsorgsbygg ønsker i samarbeid med bransjen å gjennomføre en innovativ utviklingsprosess, med tanke på å frembringe nye og bedre løsninger til bruk i passivhus.

PAPIRUS er et EU-prosjekt med mål om å promotere, implementere og validere innovative løsninger som muliggjør miljøvennlige og energieffektive byggverk. Prosjektet og prosjektdeltakerne skal bruke en innovativ anskaffelsesprosess for å sikre at best mulige løsninger blir anskaffet. Anskaffelsene vil bli gjennomført som et samarbeid mellom partene og vil i utgangspunktet bli gjennomført samtidig i Norge, Tyskland, Italia og Spania, med de samme konkurransedokumentene og kravspesifikasjonene.

For mer informasjon, se http://papirusproject.eu/images/news_files/papirus_market_events_overview.pdf

Dialogkonferansen i Oslo er således en av fire dialogkonferanser som blir holdt i fire Europeiske byer der alle skal gjøre hver sin anskaffelse på flere teknologier for å redusere energibehovet. Leverandører kan gi innspill på en eller flere teknologier.

Gjennomføring av anskaffelsen

Pilotprosjektet vil være todelt med dialogkonferanse og innovasjonskonkurranse.

1 Dialogkonferanse

På dialogkonferansen vil OBY presentere sine behov og utfordringer knyttet til ovenstående teknologi mer detaljert. Det er også ønskelig å få innspill fra deltakerne på hvordan nevnte behov og utfordringer kan dekkes på en best mulig måte, samt om det er interessant å delta på en innovasjonskonkurranse. Elementer fra dialogkonferansen vil kunne brukes som innspill til innovasjonskonkurransen.

Det presiseres at deltakelse på dialogkonferansen ikke er påkrevd for å delta i den videre innovasjonskonkurransen. Presentasjonene fra dialogkonferansen vil være vedlagt kunngjøringen av innovasjonskonkurransen.

Konferansen gjennomføres hos Omsorgsbygg Oslo KF i Sommerrogt. 1, Oslo, den 19. august 2014 og er åpen for alle interesserte.

Registrering og påmelding: http://papirus-project.eu/index.php/marketevents/norwayevent

Påmeldingsfrist er 14. august.

Eventuelle spørsmål om påmelding kan rettes til Lene Lad Johansen lene.lad.johansen@oby.oslo.kommune.no

2. Innovasjonsanskaffelse

Etter dialogkonferansen vil alle leverandørene få mulighet til å sende inn sine løsningsforslag skriftlig til Omsorgsbygg Oslo KF. Løsningsforslagene skal være maks 4 A-4 sider per løsningsforslag. Alle leverandører som leverer inn løsningsforslag vil bli invitert til et dialog-møte på maks 1 time, hvor de får presentert sin løsning ovenfor Omsorgsbygg Oslo KF.

På bakgrunn av de innleverte løsningsforslagene vil Omsorgsbygg Oslo KF utarbeider funksjonsbeskrivelser som skal benyttes i den etterfølgende konkurransen for anskaffelsen av de innovative løsningene/varene. Det er planlagt at innovasjonsanskaffelsen vil kunngjøres i januar 2015.

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
invitasjon til dialogkonferanse.pdf 300 KB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva