TP10487/12372 Prosjekt Nytt Nasjonalmuseum Entreprise K201 Omlegging av infrastruktur

Informacija apie pirkimą

Atviras konkursas
2013-10-28 19:02 (GMT+02:00)
2013-12-16 12:00 (GMT+02:00)
2013-12-16 01:00 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Statsbygg Hovedkontor Statsbygg Hovedkontor
Magnar Myklebust Magnar Myklebust
Biskop Gunnerusgt. 6, Postboks 8106 Dep
0032 Oslo
Norvegija

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Byggetomta ligger sentralt plassert i sentrum av Oslo, mellom Vestbanebygningene og Aker brygge. Denne entreprisen omfatter forberedende arbeider før arbeidet med selve byggegropa igangsettes. Arbeidet er i hovedsak er relatert til omlegging av infrastruktur i de to delene av tomta som kalles Enga og Sydhjørnet. Arbeidet omfatter etablering av grøfter, spunting, betongkonstruksjoner i grunnen, samt koordinering av kabel- og røreiere i grøftene og trafikkavvikling i umiddelbar nærhet av arbeidene.

Enga:

I Enga skal eksisterende VA og fjernvarme legges om midlertidig, mens det etableres et pelefundamentert, plasstøpt trau. Trauet bygges i en tett omsluttende spuntgrop, og vil etter hvert bli en del av det ferdige bygget. Når trauet er ferdig bygget skal VA og fjernvarme reetableres i dette trauet.

Dagens vei i Enga fungerer som adkomst for Pecunia sitt garasjeanlegg under Dronning Mauds gate. Garasjeanlegget består av parkeringsplasser for personbiler og har plass for varelevering og søppelrom med konteinere. Adkomsten til garasjeanlegget skal til enhver tid opprettholdes mens omleggingsarbeidene pågår, inkludert arbeid med spunting og etablering av trau.

Sydhjørnet:

Ved Sydhjørnet omfatter entreprisen omlegging av VA og EL, som i dag ligger inne på området hvor nytt Nasjonalmuseum skal bygges. Omleggingsarbeidene skal delvis utføres tett inntil eksisterende trikkespor og annen eksisterende infrastruktur (vannledning, fjernvarme og telekabler). Nærhet til trikk og eksisterende infrastruktur innebærer utfordringer med etablering av grøfter og avstivningssystem. Avstivning for å ivareta tilstøtende konstruksjoner gjøres ved nedboring av rørspunt. Påvisning av ledninger, og forsiktig avgraving, må gjøres før spunt og avstiving kan etableres. Det må påregnes behov for fleksibilitet i løsning. Dette innebærer blant annet forsiktig graving med maskiner og delvis noe håndgraving. Grunnet nærhet til sjøen vil vann komme inn ved graving under havnivå.

Trikken planlegges lagt om til det ytre sporet.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=308965.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva