Anskaffelse av IKT-system for forvaltning av mediestøtte

Informacija apie pirkimą

Ribotas konkursas
2013-07-01 15:21 (GMT+03:00)
2013-08-16 15:00 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Medietilsynet Medietilsynet
Jon Stjernstedt Jon Stjernstedt
Nygata 4,
1607 Fredrikstad
Norvegija

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Medietilsynet bruker flere typer IKT-baserte systemer som støtteverktøy i behandlingen av saker innenfor tilsynets ulike fagområder. I hovedsak gjelder dette saker innenfor konsesjonsforvaltning, medieeierskap, film- og videogrambehandling og tilskuddsforvaltning, eksempelvis pressestøtten til norske aviser. IKT-systemene er basert på eldre teknologi og med funksjonalitet som i for liten grad støtter opp om Medietilsynets behov og arbeidsprosesser på de ulike fagområdene. Tilsynet har således et behov for å samordne dagens systemer og innføre et helhetlig system som bidrar til at virksomhetens oppgaver løses på en mest mulig effektiv måte og med god kvalitet. Medietilsynet har derfor besluttet å gå til anskaffelse av et nytt forvaltningsstøttesystem. Som del av denne anskaffelsen ønskes samtidig å anskaffe et system for beregning av mediestøtte.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=299028.

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
Bilag_1_HMS-egenerklaringsskjema.pdf 20 KB
hms-engelsk-versjon.pdf 14 KB
kvalifikasjonsgrunnlag.pdf 78 KB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva