Rammeavtale for kjøp av risikoanalyser og TS-revisjoner

Informacija apie pirkimą

Atviras konkursas
2013-05-21 20:57 (GMT+03:00)
2013-07-04 12:00 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Statens vegvesen Region midt Statens vegvesen Region midt
Monica Brathaug Monica Brathaug
PB 8307, Spjelkavik
6022 Ålesund
Norvegija

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Oppdragsgiver ønsker tilbud på levering av TS-revisjoner etter vegsikkerhetsforskriften og/eller risikoanalyser for å vurdere trafikksikkerheten ved nye vegprosjekter og nye/eksisterende tunneler.

Denne kontrakten omfatter følgende type tjenester:

• TS-revisjoner:

-Revisjon av reguleringsplan gjennomføres før planforslaget legges ut til offentlig ettersyn, og skal senest foreligge før politisk behandling av reguleringsplan

-Revisjon av detaljprosjekteringen skal gjøres før anleggsstart

-Revisjon av ferdig anlegg før åpning skal gjennomføres når veganlegget ansees for å være ferdig bygget, men før det er åpnet.

-Revisjon etter at vegen er åpnet skal foregå i den innledende bruksfasen av veganlegget. Revisjonen skal omfatte en besiktigelse av det ferdige anlegget og en vurdering av om trafikantene benytter vegen som forutsatt.

•Risikoanalyser:

Siden analyseobjektene og problemstillingene vil variere må analyseprosessen og metodebruken kunne tilpasses dette. Vi ønsker imidlertid at analysen gjennomføres ut i fra et hovedkonsept med basis i «veileder for risikoanalyser i vegtunneler»/«risikovurderinger i vegtrafikken» og som kontinuerlig kan utvikles og forbedres på grunnlag av erfaringer fra gjennomførte analyser. Det finnes ikke absolutte «akseptkriterier» for risiko som analyseresultatene skal evalueres i forhold til utover tekniske krav i forskrifter og håndbøker.

Samarbeidsprosess:

Hver enkelt risikoanalyse skal gjennomføres i samarbeid med ansatte i Statens vegvesen for å sikre at den eksisterende kompetansen innen vegplanlegging, drift, trafikkstyring, trafikksikkerhet, trafikantadferd og kjøretøy nyttiggjøres i analysene. Sentrale samarbeidspartnere blir bl.a. prosjektledere/planmedarbeidere og tunnelforvaltere/sikkerhetskontrollører.

Oppdragstaker kan gi pris på risikoanalyser og/eller TS-revisjoner. Det er ikke adgang til å gi pris for mindre geografisk område enn Region Midt.

Tilbyder kan gi tilbud på følgende:

-Risikoanalyser for vegprosjekter

-Risikoanalyser for vegtunneler

-Risikoanalyser for både vegprosjekter og vegtunneler

-TS-revisjoner

-TS-revisjoner og risikoanalyser for vegprosjekt

-TS-revisjoner og risikoanalyser for vegtunneler

-TS-revisjoner og risikoanalyser for både vegprosjekt og vegtunneler

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=294709.

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
Konkurransegrunnlag_rammeavtale_risikoanalyse_og_TS-revisjon_16.05.2013.pdf 695 KB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva