2013/747 - Rammeavtale for grafisk design og markedsføringstjenester

Informacija apie pirkimą

Ribotas konkursas
2013-02-21 14:49 (GMT+02:00)
2013-03-21 11:00 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Høgskolen i Oslo og Akershus Høgskolen i Oslo og Akershus
Camilla Brunvoll Camilla Brunvoll
Postboks 4 St. Olavs plass,
0167 Oslo
Norvegija

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

HiOA skal inngå en rammeavtale på grafiske tjenester og markedsføringstjenester med en leverandør. Den valgte leverandøren vil være høgskolens samarbeidspartner på grafisk design- og markedsføringstjenester.

Rammeavtalen som skal inngås vil ha en varighet på 2 år med opsjon på ytterligere 1+1 år.

Anskaffelsen gjennomføres som en begrenset anbudskonkurranse i henhold til FOA del I og III. Ved denne prosedyreformen kan alle interesserte leverandører sende en forespørsel om å delta i konkurransen. Konkurransegrunnlaget sendes deretter til de som er kvalifisert og som inviteres til å delta i konkurransen. For nærmere informasjon om utvelgelsen av kvalifiserte leverandører se spørsmålene i KGV.

Avtalens omfang vil variere etter høgskolens løpende behov. Basert på høgskolens siste års volum kan dette anslås til 5-6 millioner kroner for grafiske tjenester og 2-4 millioner kroner for markedsføringstjenester over er en periode på 4 år. Dette er kun et estimat og er ikke å anse som forpliktende for oppdragsgiver.

Grafisk design

Høgskolens grafiske profil ble utviklet av Agendum våren 2011 i forbindelse med fusjonen av Høgskolen i Akershus og Høgskolen i Oslo. Den grafiske profilen er utviklet med tanke på å kunne videreutvikles dersom høgskolen oppnår universitetsstatus.

HiOAs visuelle profil skal bidra til å kommunisere HiOAs visjon hos ansatte, studenter og eksterne målgrupper.

Leverandøren skal være rådgiver og leverandør for HiOA på forvaltning og videreutvikling av HiOAs grafiske profil.

I den årlige rammeavtalen vil også omfatte grafisk design av studiesøkermagasin, forskningstidsskrift, diverse brosjyrer, trykksaker samt utforming av profileringsmateriell og

-artikler.

Høgskolen skal ha eiendomsrett til det grafiske materiellet som utvikles på oppdrag for HiOA.

Markedsføring og profilering

HiOA har primært behov for markedsføringstjenester i forbindelse med skolens studentrekrutteringsaktiviteter. HiOAs leverandør av markedsføringstjenester skal bistå HiOA i å utvikle markedsføringsstrategier i tråd med HiOAs overordnede strategier, og ha kompetanse og kapasitet til å iverksette tiltakene i samarbeid med HiOA.

I 2012 har HiOA eksempelvis benyttet kinoreklame, web annonsering og utendørsreklame i rekrutteringskampanjen, samt deltatt på utdanningsmesser.

Konkurransen er tilgjengelig på : https://www.eu-supply.com/kgv.asp

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva