Anskaffelse - Drivstoff og fyringsolje i bulk, samt smøreprodukt - 2013

Informacija apie pirkimą

Atviras konkursas
2013-01-24 16:51 (GMT+02:00)
2013-03-08 14:00 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Ålesund kommune Ålesund kommune
Guro Hanche-Olsen Guro Hanche-Olsen
Keiser Wilhelmsgate 11, Postboks 733 Skøyen
6003 Ålesund
Norvegija

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Oppdragsgiver for denne konkurransen er Ålesund kommune. Anskaffelsen gjøres på vegne av Innkjøpssamarbeidet på Sunnmøre.

Innkjøpssamarbeidet på Sunnmøre består kommunene: Ålesund, Giske, Sula, Skodje, Ørskog, Vestnes, Stordal, Norddal, Sykkylven, Stranda, Haram og Sandøy.

Følgende kommuner deltar i denne konkurransen: Ålesund, Vestnes, Skodje, Ørskog, Giske og Stranda. Kommunenes tilsluttede enheter skal ha mulighet til å benytte avtalen.

Oppdragsgiver skal inngå en rammeavtale om kjøp av drivstoff og fyringsolje i bulk, samt smøreprodukt, til deltagende kommuner. Vedlagte prisskjema gir en produktoversikt. Formålet med anskaffelsen er å inngå rammeavtale med en leverandør som kan dekke kommunenes løpende behov for slike produkter.

Oppdragsgiver ønsker tilbud på overnevnte produkter i tråd med spesifikasjonene som fremkommer i Del 2 - Kravspesifikasjon.

Opsjon: Det er ønskelig at leverandør kan tilby kunde kjøp av drivstoff ved pumpestasjoner i kommunene som deltar i konkurransen. Oppdragsgiver forplikter seg ikke til kjøp av drivstoff ved pumpestasjoner gjennom denne avtalen. Den enkelte kommune og virksomhet kan fritt velge om og eventuelt i hvor stor grad de ønsker å benytte seg av opsjonen.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva