Likestillings- og diskrimineringsombudet

Informacija apie pirkimą

Atviras konkursas
2012-12-04 10:18 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Likestillings- og diskrimineringsombudet Likestillings- og diskrimineringsombudet
Mona Larsen-Asp Mona Larsen-Asp
Postboks 8048 Dep,
0031 Oslo
Norvegija

✅✅✅ Norite gauti tokią informaciją kas rytą? Užpildykite anketą viršuje spausdami "IŠBANDYTI NEMOKAMAI" ✅✅✅

Likestillings- og diskrimineringsombudet er nå ferdig med evaluering av tilbud i ovennevnte konkurranse. Ved tilbudsfristens utløp var det registrert fem rettidig mottatte tilbud. Samtlige tilbud fikk delta i konkurransen.

Ombudet har besluttet å tildele kontrakt for datadrifting av maskin- og programvare til Innovasjon AS. Innovasjon AS har etter vår vurdering oppnådd høyeste score og har også gitt det økonomisk mest fordelaktige tilbudet.

Anskaffelsen er foretatt etter lov om offentlige anskaffelser, og del I og III i forskrift om offentlige anskaffelser (FOA). Tildelingsbrev og begrunnelsen for tildelingen følger reglene i FOA § 22-3.

Om evalueringen

Leverandørene er vurdert etter de oppgitte tildelingskriteriene i konkurransegrunnlaget.

Tildelingen skulle skje på bakgrunn av det økonomisk mest fordelaktige tilbudet basert på tildelingskriteriene kvalitet (vekting 60 prosent) og pris (vekting 40 prosent). For de ulike tildelingskriteriene er det gitt poeng fra 1 til 6, hvor 6 er best.

I henhold til FOA § 22-3 er ikke kontrakt inngått før den er signert. FOA krever at det er en klagefrist fra informasjonen om tildelingen er sendt tilbydere og frem til kontraktsignering. Mottas det klager må disse realitetsbehandles. Mottas ingen klager innen fristen vil kontrakten kunne signeres. Eventuell klage på tildelingen må være innkommet skriftlig på e-post til mona.larsen-asp@ldo.no innen torsdag 29. november ved midnatt.



Kontraktstildeling
Tittel: Datadrift av maskin- og programvare for Likestillings- og diskrimineringsombudet
Dato for kontraktstildeling: 29-11-2012
Antall mottatte tilbud: 1
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Innovasjon As, Bjørkeveien 2, 1940 Bjørkelangen, NO, Nettadresse (URL): www.innovasjon.as.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva