Konsulentbistand i Bypakke Grenland. Beregning av trafikale virkninger

Informacija apie pirkimą

Atviras konkursas
2012-08-21 15:07 (GMT+03:00)
2012-09-10 13:00 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Statens vegvesen Region sør Statens vegvesen Region sør
Eli Sæterdal Eli Sæterdal
Postboks 723 Stoa,
4808 Arendal
Norvegija

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Bakgrunnen for oppdraget er et vedtak i Telemark fylkeskommune datert 7. desember 2011 om igangsettelse av en bypakke Grenland. Vedtaket i fylkeskommunen lyder:

1.Fylkestinget tar mulighetsstudien for bypakke Grenland til orientering, og stadfestar at studien syner at bypakke Grenland er mogleg å gjennomføre i tråd med intensjonane i tidlegare vedtak.

2.Fylkestinget ber administrasjonen gå vidare med naudsynt utgreiingsarbeid for gjennomføring av bypakke Grenland, med sikte på at ein fullstendig bypakke-løysing skal bli lagt fram for Stortinget så raskt som mogleg. Det er ein føresetnad at tiltak og prinsipp som er skissert i mulighetsstudien blir lagt til grunn. Tidsdifferensierte bompengesatsar og effekten av dette må vurderast særskilt, og det må arbeidast for å redusere innkrevjingskostnadane.

3. I all videre planlegging bør det taes hensyn til mulig fremtidig “bybane”.

Før en fullstendig bypakkeløsning kan fremlegges Stortinget, må det gjennomføres ytterligere utredningsarbeid og fylkeskommunen må fatte bindende vedtak.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=265725.

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
Konkurransegrunnlag_Grenland_trafikkberegninger.docm 1,09 MB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva