P-72263 Renhold brakkerigger

Informacija apie pirkimą

Derybos
2012-01-19 11:40 (GMT+02:00)
2012-02-16 13:00 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Oslo Lufthavn AS Oslo Lufthavn AS
Tone Westby
Sentrallageret, Edvard Munchs veg,
2060 GARDERMOEN
Norvegija

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

I forbindelse med T2-prosjektet på Gardermoen, vil det være behov for et betydelig antall brakkerigger for kontor, møterom, vask-/lomp og spisebrakker for entreprenørene samt OSLs egen byggeledelse. Dette vil delvis bli bestilt gjennom de ulike entreprisene, men for henholdsvis Sentralbygg vest og Pir nord har OSL til hensikt selv å etablere disse fasilitetene ved innleie av brakkemoduler. Det kan også være aktuelt å etablere tilsvarende brakkemoduler for andre deler av T2-prosjektet. Foreløpig anslag tilsier at OSL vil ha behov for i størrelsesorden 300 moduler på høyeste aktivitet.

OSL ønsker i denne forbindelse å inngå rammeavtale med en leverandør for regelmessig renhold av disse brakkeriggene gjennom hele byggeperioden. En del av brakkeriggene vil i perioder være etablert på innsiden av CSRA-skillet (rød sone), noe som krever sikkerhetsklarering av de som jobber med renholdet.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=247942.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva