Sattasen koulun purkaminen, kokonaisurakka

Informacija apie pirkimą

Atviras konkursas
2024-03-20 13:09 (GMT+02:00)
2024-04-08 12:00 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Sodankylän kunta Sodankylän kunta
Ville Pyhäjärvi Ville Pyhäjärvi
Jäämerentie 1 PL60
99601 Sodankylä
Suomija
0193169-1

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Sodankylän kunta pyytää tarjoukset Sattasen koulun (Sattasentie 350) purkamisesta kokonaisurakkana liitteenä olevan purkutyösuunnitelman mukaisesti sisältäen kaikki siinä mainitut dokumenttien laatimiset, työt ja purkujätteiden asianmukainen käsittely. Sodankylän kunta kartoittaa betoni- ja tiilijätteiden hyötykäytön omissa kohteissaan, mutta ei sitoudu ottamaan purkujätettä vastaan vaan hyötykäytöstä ja sen aiheuttamista muutoksista tämän urakan kustannuksiin (lisätyö/hyvitys) neuvotellaan tapauskohtaisesti. Tarjouksen tulee sisältää piha-/varastorakennusten purkaminen.
Kohteen perustiedot
Osoite Sattasentie 350, 99650 Sattanen
Rakennettu 1947
Bruttoala 741m2
Tilavuus 2600m3
Tarjouspyynnössä tai sen liitteissä esitetyt mitat tai arviot eivät ole tarkistusmitattuja eivätkä sido tilaajaa vaan urakoitsijan tulee suorittaa tarvittavat mittaukset/arviot ennen tarjouspyynnön jättämistä.
Purkamiset tulee suorittaa niin, että kohde on kokonaisuudessaan purettu ja purkamisesta syntyvä kaivanto on täytetty ja tasattu 30.8.2024 mennessä. Viivästyssakko poikkeaa YSE:stä ja se on eritelty tarjouspyynnön liittenä olevassa sopimusluonnoksessa.
Tarjoajan on huomioitava, että purettava rakennus on asetettu "kylmilleen ja sillä ei ole käytössä olevia liittymiä. Vesi- ja viemärirunkolinjat on eritelty tarjouspyynnön liitteellä (havainnekuva) ja kohteen liittymälinjat tulee purkaa runkolinjohin saakka. Kokonaisurakan tulee sisältää nämä purkukustannukset kokonaisuudessaan pl. mahdolliset asbestityöt, jotka näihin mahdollisesti liittyvät. Kaapelinäytöt on myös otettava ennen kaivuutöiden aloittamista ja niiden tilaaminen on urakoitsijan vastuulla.
Tarjouksen jättäjän on huomioitava, että alueella virkistyskäyttöalueita työmaa-alue tulee eristää teräsaidoin (puu-aidat, lippusiimat tms. eivät riitä). Urakoitsijan tulee kiinnittää erityistä huomiota työmaan siisteyteen ja purkamisen aikaiseen pölynhallintaan. Rakennus tulee sumukastella kun suoritetaan pölyäviä töitä.
Tilaaja hankkii kohteelle purkuluvan ja urakoitsijan tulee noudattaa purkulupahakemuksessa ja -luvassa esitettyjä työskentelytapoja sekä ehtoja.
Tarjouksen jättäjän on tutustuttava kohteeseen tilaajan edustajan kanssa. Kohdekäynnin voi sopia tilapalvelupäällikkö Ville Pyhäjärven tai kiinteistötyönjohtaja Pekka Sipolan kanssa sähköpostitse (etunimi.sukunimi@sodankyla.fi).
Tämän tarjouspyynnön liitteinä:
- Liite 1. Purkusuunnitelma
- Liite 2. Haitta-ainekartoitus
- Liite 3. Purkujätteiden massa-arviot
- Liite 4. Purkualueella sijaitsevat vesi- ja viemärilinjat (havainnekuva)
- Liite 5. Sopimusluonnos
- Liite 6. Kohteen piirustuksia
- Liite 7. Maksuerätaulukko (urakoitsija voi esittää oman maksuerätaulukkonsa, mutta jos tilaaja ei hyväksy sitä noudatetaan tarjouspyynnön liitteenä olevaa maksuerätaulukkoa)

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
Sattasen koulun purkaminen, kokonaisurakka.pdf 367 KB
Sattasen koulun purkaminen, kokonaisurakka.zip 3,82 MB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva