Anskaffelse av bistand til IT anskaffelser i politiet

Informacija apie pirkimą

2024-03-06 11:33 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Politiets fellestjenester Politiets fellestjenester
Marianne Haahjem Marianne Haahjem
Fridtjof Nansens vei 14
0369 Oslo
Norvegija
974761157

✅✅✅ Norite gauti tokią informaciją kas rytą? Užpildykite anketą viršuje spausdami "IŠBANDYTI NEMOKAMAI" ✅✅✅

Politiets Fellestjenester (PFT) har ca. 450 ansatte som holder til på Majorstua, Jaren (Hadeland) og i Kristiansund. I tillegg har vi flere medarbeidere spredt over flere regioner ellers i landet. PFT avdeling for anskaffelser har 38 medarbeidere. Avdelingen er inndelt i hovedkategoriene eiendoms- og administrative anskaffelser, og politispesifikke anskaffelser i tillegg til IT-anskaffelser. Medarbeiderne i avdelingen har ansvar for å gjennomføre anskaffelser, inngå rammeavtaler, kontrakter og enkeltanskaffelser i tråd med kategoristrategi, etatens prioriteringer, prosesser, rutiner og gjeldende regelverk.

PFT, heretter også kalt oppdragsgiver, ønsker i utgangspunktet 1 konsulent til seksjon IT anskaffelser for operativ bistand til gjennomføring av offentlige anskaffelser.

I den utstrekning oppdragsgiver ønsker det, skal Konsulenten også delta i andre aktiviteter som inngår i seksjonens arbeidsoppgaver.

Seksjon for IT anskaffelser holder til på Majorstua i Oslo og består i dag av 10 personer som jobber dedikert med IT anskaffelser i tett samarbeid med Politiets IT enhet (PIT). Vi har etablert gode prosesser som gjør at vi kan fokusere på hvordan anskaffelser kan bidra til å løse politiets kjerneoppgaver og samfunnsoppdrag. Konsulenten vil være ansvarlig for gjennomføring av anskaffelser i samarbeid med et spennende fagmiljø i utvikling og bidra til å forme fremtidens politi.

Konsulentens tjenestested vil være i oppdragsgivers lokaler i Fridtjof Nansensvei 16 på Majorstuen i Oslo.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva