Digital plattform for ombruk

Informacija apie pirkimą

2022-12-05 10:17 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Asker kommune Asker kommune
Anders Stedding Kristiansen
Postboks 353
1372 Asker
Norvegija
920125298

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Asker kommune skal gå fra en lineær til sirkulær økonomi. For å bli mer miljømessig, økonomisk og sosialt bærekraftig vil kommunen øke ombruk, redusere avfallsmengder og stimulere til økt grønn næringsutvikling.

Kommunen har et overskudd av materialer innen flere varegrupper som ikke blir utnyttet optimalt, som det er mulig å gi lenger levetid.

I den forbindelse skal kommunen gjennomføre en anskaffelse av en digital plattform for å skape et effektivt system for ombruk. Plattformen skal brukes til kategorisering med registrering og formidling av alle aktuelle varegrupper, planlegging av logistikk og beregning av gevinster.

Vi inviterer til en markedsdialog med mulige leverandører for å diskutere hvordan Asker Kommune kan skaffe til veie en brukervennlig og funksjonell plattform for å øke vårt ombruk i hele kommunen.

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
Samtlige+vedlagte+dokumenter.zip 62 KB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva