Kartiokeilatietokonetomografialaite

Informacija apie pirkimą

Atviras konkursas
2022-07-05 09:24 (GMT+03:00)
2022-08-22 15:00 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntayhtymä Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntayhtymä
Matias Strandberg Matias Strandberg
Hietalahdenkatu 2-4
65130 Vaasa
Suomija
0349388-3

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntayhtymä pyytää tarjousta tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti, kartiokeilatietokonetomografialaitteesta.

Vaasan keskussairaalan röntgenosastolla tehdään vuosittain noin 400 hampaiden tai sinusten kartiokeilatietokonetomografiatutkimusta (KKTT). Röntgenosasto palvelee KKTT-kuvauksilla pääasiallisesti suu- ja leukasairauksien yksikköä (hampaiston ja leukojen kuvaukset) ja korva-, nenä- ja kurkkutautien poliklinikkaa (sinusten kuvaukset). Kuvauksia tehdään sekä aikuisille, että lapsille. Tällä hetkellä hammasradiologi ja –lääkärit käyttävät KKTT-kuvien tarkasteluun Romexis 5.2.1.R –ohjelmistoa. Heidän toiveenaan on käyttää sitä myös jatkossa. Romexis-ohjelmisto pystyy käsittelemään DICOM-muotoista kuvadataa myös muilta kuin Planmecan laitteilta.

Tarkoituksena on hankkia pään alueen 3D-kuvantamiseen sopiva suoradigitaalinen KKTT-laitteisto, joka soveltuu sekä pienten tilavuuksien tarkkaan hammaskuvantamiseen, että suurten tilavuuksien sinuskuvantamiseen. Laitteistolla on tarkoitus tarvittaessa kuvata myös sisäkorvaa. Uusi laitteisto korvaa osaston vanhan KKTT-laitteiston.

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
Kartiokeilatietokonetomografialaite.pdf 422 KB
Kartiokeilatietokonetomografialaite.zip 438 KB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva