RFI - Invitasjon til å vise frem produkter for vurdering til innlemmelse i visningsmiljøet i nye lokaler for Hjelpemiddelforvaltningen i Molde kommune

Informacija apie pirkimą

2022-05-13 10:11 (GMT+03:00)
2022-06-02 14:00 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Molde Kommune Molde Kommune
Hans Kåre Oppigård Hans Kåre Oppigård
Rådhusplassen 1
6413 MOLDE
Norvegija
921221967

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Denne RFI er en invitasjon til å vise frem produkter for vurdering til innlemmelse i visningsmiljøet i nye lokaler for Hjelpemiddelforvaltningen i Molde kommune. Kommunen skal ikke selv anskaffe hjelpemidler i denne prosessen, men skape et visningsmiljø.

Målet med et visningsmiljø er å kunne øke kompetanse, innsikt og forståelse for prosesser knyttet til hjelpemidler og helse- og mestringsteknologi. I visningsmiljøet skal Molde kommune vise frem produkter som innbyggere i kommunen kan kjøpe selv, produkter innbyggerne kan låne/ leie av kommunen eller produkter innbyggere kan få stønad til på varig behov fra NAV Hjelpemiddelsentral. Produkter som skal anskaffes til visningsmiljøet, vil være alt fra større produkter som tilpasset toalett, til Helse- og mestringsteknologi, til enkle hjelpemidler som tilpasset bestikk o.l.  For noen produkter vil det være flere kommersielle leverandører.

Hvordan gjøres dette andre steder? Hvordan kan dette best løses? Er det ønskelig med for eksempel et møte for å presentere aktuelle løsninger man har?

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva