Matkapalvelukeskuksen ohjaus- ja välityspalvelut

Informacija apie pirkimą

Tiesioginis sutarties sudarymas
2021-12-23 09:44 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä
Mariankatu 16-20
67200 Kokkola
Suomija
0216462-3

✅✅✅ Norite gauti tokią informaciją kas rytą? Užpildykite anketą viršuje spausdami "IŠBANDYTI NEMOKAMAI" ✅✅✅

Soitella on lainsäädännön mukaisesti jatkuva velvollisuus järjestää sote-kuljetuspalvelut asiakkailleen. Siksi uuden tarjouskilpailun valmistelun ja sen toteutuksen ajaksi Soiten tulee varmistaa matkapalvelukeskuksen palvelut, jotta kuljetukset voidaan tuottaa Soiten asiakkaille.
Tässä tilanteessa ainoa teknisesti ja toiminnallisesti mahdollinen ratkaisu varmistaa matkapalvelukeskuksen palvelut on tehdä suorahankinta määräaikaisesti nykyisen palveluntuottajan Taksi Helsinki Oy:n kanssa. Suorahankinta tehdään hankintalain 40 §:n mukaisesti, koska teknisestä syystä vain Taksi Helsinki Oy voi tässä tilanteessa ja aikataulussa toteuttaa hankinnan. Lisäksi hankintayksikön selvityksen perusteella muita järkeviä vaihtoehtoisia tai korvaavia ratkaisuja ei ole nähtävissä. Nyt tehtävän suorahankinnan ehtoja ei ole keinotekoisesti kavennettu.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva