Fartsmålingsutstyr

Informacija apie pirkimą

2021-05-10 12:06 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Politiets Fellestjenester (Norwegian Police Shared Services) Politiets Fellestjenester (Norwegian Police Shared Services)
Steinar Elnes
Postboks 116
2714 JAREN
Norvegija
974761157

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Politiets Fellestjenester(PFT) gjennomfører en markedsundersøkelse(RFI) innen fartsmålingsutstyr på vegne av norsk politi. Formålet er å få en oppdatering på markedet innen relevante produkter og potensielle leverandører. PFT gjennomførte også i 2020 en lignende RFI på dette produktområdet og søker med denne RFIen ytterligere informasjon fra markedet for fartsmålingsutstyr. Det søkes informasjon om fartsmålingsutstyr og tilgjengelige løsninger for gjennomføring av fartsmålinger-/kontroller i trafikken. Herunder blant annet fartsmålingsutstyr/kontrollapparater som kan medbringes i politiets patruljekjøretøy og har funksjonalitet for opptak av video. Det søkes også informasjon om utstyr for fast montering i et patruljekjøretøy for måling av gjennomsnittsfart over en distanse.

For nærmere informasjon og besvarelse av RFI se punkt I.3.

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
ITT_327773.zip 469 KB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva