Ennakkotietoilmoitus: Lapin keskussairaalan laajennus / RST-kalusteet

Informacija apie pirkimą

01 - Prior information notice
Netaikoma
2021-01-08 16:48 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
Pauli Mäkelä Pauli Mäkelä
Ounasrinteentie 22
FI-96400 Rovaniemi
Suomija
0819616-7

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymällä on meneillään Lapin keskussairaalan laajennushanke, joka sisältää ns. kuuman sairaalan toiminnot ja psykiatrisen sairaalan. Rakennustyöt ovat alkaneet 4/2020. Tämä ennakkotietoilmoitus koskee laajennushankkeeseen hankittavia RST-kalusteita. Varsinainen hankintamenettely alkaa helmikuussa, tätä ennen käymme tarvittaessa markkinavuoropuhelua ja vastaamme kiinnostuneiden kysymyksiin.

Lisätietoja hankintamenettelyn osalta antaa hankintasuunnittelija Pauli Mäkelä, puh. +358 40 8490 098, pauli.makela@lshp.fi ja RST-kalusteiden osalta Antti Pohjonen, puh. +358 50 3775 704, antti.pohjonen@granlund.fi. Hankinnan kohteena on Lapin keskussairaalan laajennukseen tulevat RST-kalusteet. RST-kalusteet tulevat niin sanottuun kuumaan sairaalaan sijoittuvien leikkausosaston, päivystyksen, välinehuollon ja sairaala-apteekin (puhdastilat) tiloihin. Lisäksi hankintaan sisällytetään optio vanhan kantasairaalan saneerausosaan sijoittuvien teho-osaston ja kuvantamisen tiloihin tulevista RST-kalusteista. RST-kalusteilla tarkoitetaan täysin rosterista valmistettuja terveydenhuollon käyttöön tulevia kalusteita. Vain rosterista valmistetut kalusteet hyväksytään. Hankittavat kalusteet ovat kiintokalusteita, eli hankinta ei käsitä vaunuja tai kärryjä.

Tällä tietopyynnöllä haluamme ilmoittaa tulevasta hankinnasta ja kartoittaa hankinnasta kiinnostuneita toimittajia. Tämä ei ole hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö. Tietopyyntöön vastaamatta jättäminen ei estä tulevaan tarjouskilpailuun osallistumista eikä tietopyyntöön vastaaminen vaikuta tarjoajan asemaan tulevassa tarjouskilpailussa.

Pyydämme hankinnasta kiinnostuneita tarjoajia ilmoittamaan kiinnostuksensa sähköpostitse osoitteeseen pauli.makela@lshp.fi. Tulemme käymään kiinnostuneiksi ilmoittautuneiden toimittajien kanssa tarpeen tullen markkinavuoropuhelua ennen varsinaisen tarjouspyynnön julkaisua.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva