Tietojärjestelmä kansainvälisten koulutusakkreditointien tietojen hallintaan ja käsittelyyn

Informacija apie pirkimą

Tiesioginis sutarties sudarymas
2020-11-19 13:13 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Vaasan yliopisto Vaasan yliopisto
Anne Sved Anne Sved
PL 700
65101 Vaasa
Suomija
0209599-8

✅✅✅ Norite gauti tokią informaciją kas rytą? Užpildykite anketą viršuje spausdami "IŠBANDYTI NEMOKAMAI" ✅✅✅

Hankintalain 40 §:n 1 momentin 2 kohdan mukaan hankintayksikkö voi tehdä suorahankinnan, jos teknisestä tai yksinoikeuden suojaamiseen liittyvästä syystä vain tietty toimittaja voi toteuttaa hankinnan; lisäedellytyksenä on, että järkeviä vaihtoehtoisia tai korvaavia ratkaisuja ei ole, eikä kilpailun puuttuminen johdu hankinnan ehtojen keinotekoisesta kaventamisesta.

Vaasan yliopisto on tehnyt markkinakartoituksen liittyen hankittavaan koulutuksen kansainvälisten akkreditointien tietojärjestelmään. Yliopisto on käynyt läpi neljä eri järjestelmää. Kartoituksen perusteella hankinnan kohteen vähimmäisvaatimukset täyttäviä valmiita akkreditointien tietojärjestelmiä on todettu olevan markkinoilla vain yksi. Akkreditointien tietojärjestelmälle asetetut vaatimukset johtuvat pääosin hankintayksikön ulkopuolisen akkreditointiprosessin raportointivaatimuksista sekä tietosuojalainsäädännöstä ja yliopiston tietosuojasäännöistä.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva