Nytt havnebygg i Brønnøy Havn

Informacija apie pirkimą

2020-07-04 01:15 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Brønnøy Havn KF Brønnøy Havn KF
Sølvi Kristoffersen
P.b. 65
8900 Brønnøysund
Norvegija
986833927

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Nytt Havnebygg Brønnøy Havn er en byggesak som er del av en avtale mellom Brønnøy Havn KF og Søren Nilsen AS (SNAS). Bygget er en erstatning for havnebygget som ble revet for å gi plass for det nye Registerbygget i Brønnøysund. SNAS dekker bygge-kostnadene for bygget med utgangspunkt i den inngåtte avtalen mellom partene. Bygget er utformet og spesifisert i henhold til denne avtalen og gjeldende forskrifter. Denne avtalen er tilgjengelig ved forespørsel.

I beskrivelsen av arbeidene er det flere steder tatt med to ulike løsninger for utførelsen, en i samsvar med avtalen mellom partene, og en alternativ løsning. Alle postene skal fylles ut for å komme i betraktning i anbudsevalueringen. Ved avvik fra dette, vil alternative poster bli utfylt med 70% av gjennomsnittpris fra de øvrige tilbudene, for prissammenligning som grunnlag for eventuelle kontraktsforhandlinger.

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
Brønnøy Havn_beskrivelseE01.pdf 1,49 MB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva