Sairaalainfektiojärjestelmän hankinta

Informacija apie pirkimą

Tiesioginis sutarties sudarymas
2020-06-17 15:20 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Espoon kaupunki Espoon kaupunki
PL 640
02070 ESPOON KAUPUNKI
Suomija
0101263-6

✅✅✅ Norite gauti tokią informaciją kas rytą? Užpildykite anketą viršuje spausdami "IŠBANDYTI NEMOKAMAI" ✅✅✅

Hankintalain 40 § 2 momentin 2 kohdan mukaan hankintayksikkö voi valita suorahankinnan, jos teknisestä tai yksinoikeuden suojaamiseen liittyvästä syystä vain tietty toimittaja voi toteuttaa hankinnan; lisäedellytyksenä on, että järkeviä vaihtoehtoisia tai korvaavia ratkaisuja ei ole eikä kilpailun puuttuminen johdu hankinnan ehtojen keinotekoisesta kaventamisesta.

Markkinoilta löytyy Espoon vaatimukset täyttävä Neotide Oy:n toteuttama ratkaisu, joka on käytössä kaikissa Suomen sairaanhoitopiireissä, mukaan lukien HUS. Tehdyn markkinakartoituksen perusteella on ilmennyt, ettei
markkinoilla ei ole olemassa vastaavaa järjestelmäkokonaisuutta. Lisäksi hankinnan kohde huomioiden on erittäin tärkeää, että Espoon kaupungin rekisteri on yhteinen HUS-alueen muiden toimijoiden kanssa.

Edellä esitettyyn viitaten Espoon kaupunki katsoo, että sairaalainfektiojärjestelmä voidaan hankkia Neotide Oy:ltä suorahankintana.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva