Keskuspelastusasema, vesi- ja viemärikorjaus sekä vesikattokorjaus, kokonaisurakka

Informacija apie pirkimą

02 - Contract notice
Atviras konkursas
2020-04-27 10:18 (GMT+03:00)
2020-06-05 13:00

Informacija apie pirkėją:

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala, rakennuttaminen-palvelu Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala, rakennuttaminen-palvelu
Liisa Puumalainen
Elimäenkatu 5
FI-00510 Helsinki
Suomija
0201256-6

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Kokonaisurakka sisältäen Helsingin keskuspelastusaseman koko rakennuksen vesi- ja viemärikorjauksen sekä sisäilmanlaadun parantaviin tekijöihin kohdistuvan korjaushankkeen urakkalaskenta-asiakirjojen mukaisesti kaikkine materiaalihankintoineen ja asennuksineen täysin valmiiksi ja toimintakuntoiseksi saatettuna. Pelastusasema on toiminnassa koko korjauksen ajan, ja korjaushanke toteutetaan seitsemässä (7) vaiheessa vaiheistussuunnitelman mukaisesti. Hankkeessa keskitytään uusimaan vesi- ja viemärijärjestelmät sekä uusimaan vaipan osia (vesikatto ja julkisivu) määrätyiltä osin sekä uusimaan kellaritilojen ulkoseinien vesieristyksiä ja salaojituksia sekä ulkoseinien sisäpuolisia kuorimuurauksia lämmöneristyksineen. Pelastustoimen sukeltajien harjoitusallas ja allasosasto sekä pesuhuoneet ja saunatilat korjataan tutkimusten ja suunnitelmien edellyttämässä laajuudessa. WC- ja suihkutilojen vedeneristys ja laatoitustyöt tehdään koko rakennuksen alueella vesi- ja viemärikorjauksen yhteydessä. Hankkeeseen on sisällytetty Helsingin hiilineutraaliustavoitteisiin vaikuttavana tekijänä rakennuksen vesikatolle sijoitettava aurinkovoimala.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva