Bisnode-palvelun (asiakaskokemuksen kerääminen, mittaaminen ja analysointi) hankinta sosiaali- ja terveystoimialalla

Informacija apie pirkimą

Tiesioginis sutarties sudarymas
2020-04-20 15:24 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Hämeenlinnan kaupunki Hämeenlinnan kaupunki
PL 84
13101 Hämeenlinna
Suomija
0146921-4

✅✅✅ Norite gauti tokią informaciją kas rytą? Užpildykite anketą viršuje spausdami "IŠBANDYTI NEMOKAMAI" ✅✅✅

Hankinnan ennakoitu arvo ylittää kansallisen kynnysarvon, mutta alittaa EU-kynnysarvon. Hankintalain 40 §:n 1 momentin 2 kohdan mukaan hankintayksikkö voi tehdä suorahankinnan, jos teknisestä tai yksinoikeuden suojaamiseen liittyvästä syystä vain tietty toimittaja voi toteuttaa hankinnan. Hankintayksikön näkemyksen mukaan vain Bisnode voi toteuttaa hankinnan.

Suorahankinta tehdään seuraavin perustein:
- Muita tällaiseen yhteistyöhankkeeseen huomioiden tekninen toteutus, raportoinnin automaattisuus, konsultointi ja eri tulosalueiden välinen vertailu (terveyspalvelut ovat jo mukana palvelussa) soveltuvia tarjoajia ei ole tiedossa.
- Järjestelmä mahdollistaa asiakaspalautteen proaktiivisen mittauksen lähellä todellisia palvelutapahtumia. Kun asiakaspalaute kysytään tekstiviestillä käynnin jälkeen, se saadaan myös tarvittaessa yksilöityä tiettyyn käyntiin ja työntekijään. Tämä mahdollistaa kyvyn reagoida vastaanotettuihin palautteisiin nopeasti ja palautteiden käsittely pystytään ohjaamaan aina oikeille esimiehille käsiteltäväksi reaaliajassa.
- Bisnoden palvelu tuottaa kokonaisvaltaisen ja yhtenäisen dokumentointi- ja raportointinäkymän kerättyihin palautteisiin, ja niiden yhtenevään vertailuun eri tulosyksiköiden välillä.
- Bisnoden tuottaman palvelun raportointi on monipuolista ja asiakaskokemuksen tasoa pystytään tarkastelemaan monipuolisilla palautteisiin liittyvillä taustatekijöillä. Palautteiden hallinnointi ei rajoitu numeerisen ja rakenteellisen palautteen raportointiin, myös asiakkaiden avoimet palautteet käsitellään aihealueittain ja palautteen sentimentin mukaan koneellisesti, joka puolestaan auttaa palveluiden johtoa selvittämään tuottamansa palvelun kehityskohteet ja menestystekijät.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva