Ohjelmointi- ja robotiikkakerho

Informacija apie pirkimą

Atviras konkursas
2020-01-24 14:02 (GMT+02:00)
2020-02-07 14:00 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Oulun yliopisto Oulun yliopisto
Pentti Kaiteran katu 1 / PL 8000
90014 OULUN YLIOPISTO
Suomija
0245895-5

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Ohjelmointi- ja robotiikkakerhon järjestäminen lukio- ja yläkouluikäisille kesäkuussa 2020 joko em yliopiston tiloissa tai tarjoajan itse järjestämissä tiloissa. Kerho tulee suunnitella n. 150 kerholaiselle, joille tulee tarjota n. kahden viikon työajan (n 60-70 tuntia) aikana tehtävissä olevia aiheita.

Kerhon aiheiden tulee kattaa erilaisten robottien ja laitteiden rakentaminen Fab Labin prosesseja ja laitteita käyttäen sekä erilaisten sulautettujen, mobiili-, ja Internet-ohjelmien ohjelmointi. Aiheiden tulee olla vaatimustasoltaan selllaisia ja niissä tulee hyödyntää moderneja rakennussarjoja ja työkaluja sekä valmiita ohjelmistoja siten, että robottien, laitteiden ja ohjelmien saaminen valmiiksi on realistista kohderyhmäläisiltä kesän kerhon aikana. Opetuksen tulee olla projektivetoista: kerholaisista kerätään tiimejä, jotka toteuttavat opettajien ohjauksessa tiimien määrittelemiä ohjelmistoja ja laitteita.

Kaikki kerhotoiminnan kulut sekä kaikki mainostamiseen liittyvät kulut tulee sisällyttää kokonaiskustannuksiin seuraavalla poikkeuksella:

Tiedekunta vastaa vain tarjoamiensa tilojen kuluista sekä kohtuullisista aine- ja tarvikehankinnoista, joita tarvitaan kerhotoiminnassa ja tiimien määrittelemien laitteiden toteuttamiseen. Tarjoajan ei siis tarvitse sisällyttää näitä kustannuksia kokonaiskustannuksiin mutta kustannukset tulee kuitenkin arvioida toteutussuunnitelmassa.

Tietoa lisähankintamahdollisuuksista (optioista): Kerhotoiminnan laajentaminen ajallisesti, maantieteellisesti tai ryhmiä lisäämällä


 

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
Kesakerho-2020 hankinnan kohteen kriteerit.xlsx 12 KB
Ohjelmointi- ja robotiikkakerho.pdf 221 KB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva