Aleksanteri Kenan koulun rakennusten A, B ja D purku-urakka

Informacija apie pirkimą

Atviras konkursas
2019-10-25 14:40 (GMT+03:00)
2020-01-24 12:00 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Sodankylän kunta Sodankylän kunta
Tilapalvelu Tilapalvelu
Ville Pyhäjärvi Ville Pyhäjärvi
Jäämerentie 1 PL60
99601 Sodankylä
Suomija
0193169-1

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Sodankylän kunta pyytää tarjoukset Aleksanteri Kenan koulun rakennusten A, B ja D purkamisista yhtenä urakkana liitteenä olevan purkutyösuunnitelman mukaisesti sisältäen kaikki siinä mainitut dokumenttien laatimiset, työt ja purkujätteiden asianmukainen käsittely. Sodankylän kunta kartoittaa betoni- ja tiilijätteiden hyötykäytön omissa kohteissaan kevään 2020 aikana, mutta ei sitoudu ottamaan purkujätettä vastaan vaan hyötykäytöstä ja sen aiheuttamista muutoksista tämän urakan kustannuksiin (lisätyö/hyvitys) neuvotellaan tapauskohtaisesti. Tarjous pyydetään yksikköhintaperusteisena. Vertailuhinta lasketaan liitteenä 4 olevan purkumassa-arvion yksikkömäärien mukaan ja urakan loppulasku (hyvitys/lisälasku) perustuu urakoitsijan tomittamiin vaakapöytäkirjoihin. Maanalaiset asennukset (vesi-, viemäri- ja kaukolämpö, sähkö- ja kuitulinjat sekä kanaalit) tulee myös purkaa ja arviot niiden metrimääristä on eritelty liitteessä 7.

Tämän tarjouspyynnön liitteinä:

- Liite 1. Purkusuunnitelma

- Liite 2. Haitta-ainekartoitus (A- ja B-rakennukset)

- Liite 3. Haitta-ainekartoitus (D-rakennus)

- Liite 4. Arviot purkumassoista rakennuksittain

- Liite 5. PIMA-tutkimus

- Liite 6. Alustava purkualue

- Liite 7. Purkualueella sijaitsevat vesi-, viemäri-, kaukolämpö-, sähkö- ja kuitulinjat

- Liite 8. Sopimusluonnos

- Liite 9.

Maksuerätaulukko Purkamiset tulee suorittaa niin, että A- ja B-rakennukset on purettu 30.6.2020 mennessä (purku-urakan välitavoite) ja D-rakennus 31.7.2020 mennessä (työmaa voidaan ottaa vastaan). Viivästyssakot poikkeavat YSE:stä ja ne on eritelty tarjouspyynnön liitteessä 8. Purkajan on huomioitava, että kaikki purettavat rakennukset on asetettu "kylmilleen" eli sähkö-, vesi-, lämpö- yms. liittymät on katkaistu. Kaukolämmön runkolinja menee läheltä A-rakennusta ja viemärilinjat lähellä B- ja D-rakennuksia (liite 7). Purkajan on huomioitava purkutöitä suunnitellessaan ettei mitään käytössä olevia linjoja saa vahingoittaa. Kaapelinäytöt on myös otettava ennen kaivuutöiden aloittamista ja niiden tilaaminen on urakoitsijan vastuulla.

Tarjouksen jättäjän on huomioitava, että muut alueella sijaitsevat rakennukset ovat koulukäytössä (kesä- ja heinäkuussa rakennuksissa ei ole koulutoimintaa) ja että työmaa-alue tulee eristää teräsaidoin (puu-aidat, lippusiimat tms. eivät riitä). Tarjouksen jättäjän on tutustuttava kohteeseen tilaajan edustajan kanssa. Kohdekäynnin voi sopia tilapalvelupäällikkö Ville Pyhäjärven tai kiinteistötyönjohtaja Pekka Sipolan kanssa sähköpostitse (etunimi.sukunimi@sodankyla.fi).

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
Aleksanteri Kenan koulun rakennusten A, B ja D purku-urakka_liitteet.zip 24,33 MB
Aleksanteri Kenan koulun rakennusten A, B ja D purku-urakka.pdf 296 KB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva