Kimppakyyti - sovelluksen palvelumutoilu

Informacija apie pirkimą

Atviras konkursas
2019-09-27 10:57 (GMT+03:00)
2019-10-11 12:00 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy
Jari Ikonen Jari Ikonen
Kelloportinkatu 1 B
33100 Tampere
Suomija
2252888-5

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Tarjouspyyntö liittyy Smart Tampereen Älykäs liikkuminen - teemaan. Business Tampere toimii osatoteuttajana 6Aika: Vähähiilinen liikkuminen liikennehubeissa - hankkeessa, jonka pääkoordinaattorina on Espoon kaupunki ja muina osatoteuttajina Oulun kaupunki, Turun kaupunki sekä Turun Ammattikorkeakoulu. Osatoteuttajat ovat tunnistaneet alueensa sisältä yhden tai useamman liikkumishubin, joissa vähähiilisen liikkumisen toimenpiteitä suunnitellaan, testataan ja toteutetaan yhdessä yritysten kanssa. Tampereella hankkeen kohteeksi on valittu Kaupin alue, joka on merkittävä liikkumisen ja hyvinvoinnin keskittymä.

Tavoitteena on, että Kaupin alueelle tulevat valitsevat oman henkilöautoilun sijaista vähähiilisiä vaihtoehtoja, ja että ne näyttäytyvät tulijalle houkuttavalta ja vaivattomalta vaihtoehdolta. Yksi valituista kokeiluista on kimppakyytien kehittäminen. Tällä tarjouspyynnöllä haetaan toteuttajaa palvelumuotoilulle, jossa määritellään kimppakyytipalvelu Kaupin alueen pilottiin.

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
Tarjouspyynt%C3%B6_Kimppakyytipilotti_.pdf 1,08 MB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva