Punkaharjun asiointiliikenne

Informacija apie pirkimą

Atviras konkursas
2019-09-13 15:51 (GMT+03:00)
2019-10-11 12:00 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Savonlinnan kaupunki Savonlinnan kaupunki
Pia Hokka-Itkonen Pia Hokka-Itkonen
Olavinkatu 27
57130 Savonlinna
Suomija
0166906-4

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Savonlinnan kaupunki (jäljempänä tilaaja) kilpailuttaa Punkaharjun asiointiliikenteen sopimuskaudelle 1.1.2020 - 31.12.2021.

Asiointiliikenne on kaikille avointa joukkoliikennettä. Tarjoajan on otettava tarjousta tehdessään huomioon, että hankintapäätöstä ei tehdä ennen kuin Savonlinnan kaupungin valtuusto on hyväksynyt vuoden 2020 talousarvion. Jos Punkaharjun asiointiliikenteen hankintaan tarvittavat määrärahat eivät sisälly vuoden 2020 talousarvioon, ei asiointiliikennettä voida hankkia. Runkoreitiltä voi poiketa ainoastaan asiakkaan tilauksesta. Runkoreitiltä poikkeamaoikeus on noin kolme (3) kilometriä/suunta Punkaharjun alueella. Pitkistä välimatkoista johtuen on liikennöitsijällä kuitenkin oikeus poiketa runkoreitiltä tilaajan erikseen tarjouspyynnössä ilmoittamille pidemmille suunnille.

 KILPAILUTETTAVAT KOHTEET

KOHDE 1 Ajetaan arkipäivisin torstaina Runkoreitti: Kattila-aho-Kalajärvi-Putikko-Punkaharju kk Pidempi runkoreitiltä poikkeaminen asiakkaan tilauksesta: Vapanen ja Sorvasranta

KOHDE 2 Ajetaan arkipäivisin torstaina Runkoreitti: Hiukkajoki-Punkaharju kk Pidempi runkoreitiltä poikkeaminen asiakkaan tilauksesta: Viitamäki, Susiniemi, Kruununmäki, Naaranlahti ja Vaaran suunta

KOHDE 3 Ajetaan arkipäivisin torstaina Runkoreitti: Enanniemi-Punkaharju kk

KOHDE 4 Ajetaan arkipäivisin keskiviikkona Runkoreitti: Kulennoinen-Laukansaari-Punkaharju kk Pidempi runkoreitiltä poikkeaminen asiakkaan tilauksesta: Vaahersalo ja Lahdenkylän suunta

KOHDE 5 Ajetaan arkipäivisin keskiviikkona Runkoreitti: Särkilahti-Ruhvana-Punkaharju kk Pidempi runkoreitiltä poikkeaminen asiakkaan tilauksesta: Kakonsalon, Jukajärven, Saukonsaaren ja Vuoriniemensalon suunnat.

KOHDE 6 Ajetaan arkipäivisin perjantaina Runkoreitti: Paloranta-Antikanniemi-Tuiro-Ahopelto-Koulutie-Punkaharju kk Tarjoaja voi antaa tarjouksen yhteen tai useampaan kohteeseen. Kunkin kohteen liikennöintiä hoitamaan valitaan yksi tarjoaja tai tarjousyhteenliittymä.

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
Punkaharjun asiointiliikenne_liitteet.zip 1,07 MB
Punkaharjun asiointiliikenne.pdf 255 KB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva