Asiakkuuksien ja palvelujen hallinnan (APH) järjestelmäkokonaisuuden hankinta Kuntien Tiera Oy:n asiakkaille. Edelläkävijänä Turun kaupunki

Informacija apie pirkimą

01 - Prior information notice
Netaikoma
2019-05-31 10:40 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Kuntien Tiera Oy Kuntien Tiera Oy
Tammasaarenkatu 1
00180 Helsinki
Suomija
2362180-3

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Tieran tavoitteena on kilpailuttaa omistaja-asiakkaidensa käyttöön toiminnallisesti ja teknisesti laajentuva Asiakkuuksien ja palveluiden hallinnan (myöhemmin APH) tietojärjestelmä- ja tietovarantokokonaisuus. Tällä tietopyynnöllä on tarkoitus selventää hankintaan liittyviä kysymyksiä. Tietopyynnön tavoitteena on saada kattavasti tietoa, jotta mahdollinen tarjouskilpailu voidaan toteuttaa mahdollisimman tarkoituksenmukaisella tavalla. Tämä asiakirja ei ole hankintailmoitus tai tarjouspyyntö, vaan tarkentava markkinakartoitus eli tietopyyntö. Hankintayksikkö ei sitoudu toteuttamaan ko. hankintaa. Tietopyyntöömme toivomme vastauksia erityisesti toimittajilta, jotka pystyvät toimittamaan toimivan kokonaisjärjestelmän (ydinjärjestelmä + kaikki erillisjärjestelmät). Tietopyyntövastaus koostuu kirjallisesta arkkitehtuurikuvauksesta sekä ko. kuvaukseen perustuvasta toteutusdemosta. Tietopyyntöön vastaamisesta ei makseta erillistä korvausta.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva