RFI - Social media management tool

Informacija apie pirkimą

2019-04-29 11:15 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon
Sven-Christian Valnes Sven-Christian Valnes
Postboks 8129 Dep
0032 Oslo
Norvegija
974 761 424

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Dette er en Request for Information, RFI.

DSS vurderer behovet for å anskaffe en løsning/programvare for å kunne administrere sosiale medier. I den forbindelse er det ønskelig å få informasjon fra markedet for å kunne vurdere hvordan en slik løsning/programvare skal anskaffes, samt ulike aspekter av hva som tilbys i markedet.

Den veilendende kunngjøringen (RFI) skal gjøre DSS bedre i stand til å gjennomføre en anskaffelse av et verktøy for administrasjon av sosiale medier for Statsministerens kontor og departementsfellesskapet på et senere tidspunkt.

Merk at denne RFI-prosessen ikke er å anse som en del av den forestående anskaffelsesprosessen og heller ikke er direkte regulert i anskaffelsesregelverket. Endelige beslutninger og valg i forhold til anskaffelsen og anskaffelsesprosessen er ikke tatt på nåværende tidspunkt. Besvarelsen anses å være uforpliktende for DSS og leverandør.

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
RFI SoMe verktøy.docx 416 KB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva