Kielikoulutuspalvelut

Informacija apie pirkimą

2019-03-01 11:01 (GMT+02:00)
2019-03-15 16:00 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Finnvera Oyj Finnvera Oyj
Porkkalankatu 1
00180 Helsinki
Suomija
1484332-4

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Tämä ilmoitus ei ole ennakkoilmoitus, tarjouspyyntö, hankintailmoitus tai kutsu neuvottelumenettelyyn, eikä ilmoituksen julkaisemisella aloiteta tarjouskilpailua. Tämä on tietopyyntö jonka tavoitteena on kartoittaa markkinoilla olevia palveluntarjoajia ja selvittää erilaisia kielikoulutusvaihtoehtoja Finnveran työntekijöiden kielitaidon ylläpitämiseksi ja kasvattamiseksi.

Ensisijaiset opetettavat kielet ovat englanti ja ruotsi. Tarvittaessa henkilökunnalle voidaan järjestää koulutusta myös mm. ranskan, venäjän ja espanjan kielissä. Finnvera on valtion omistama erityisrahoittaja ja Suomen virallinen vientitakuulaitos Export Credit Agency (ECA). Kielikurssien kohderyhmänä on Finnveran koko henkilöstö, johon kuuluu eri alojen asiantuntijoita ja toimistohenkilöstöä. Koulutukset tulee räätälöidä Finnveran henkilökunnan tarpeisiin ja niiden tulee olla konkreettisia ja käytännönläheisiä niin, että opittua kieltä voidaan soveltaa heti käytäntöön ja niiden tulee sisältää vaativaa rahoitusalan sanastoa.

Potentiaalisia palveluntarjoajia pyydetään lähettämään sähköpostitse lyhyt yritysesittely ja kuvaus tarjoamistaan palveluista (mukaan lukien eri koulutusmuodot, esim. lähi- ja verkko-opetus) osoitteeseen hankinnat@finnvera.fi 15.3.2019 klo 16 mennessä.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva