Renovasjon næringsavfall

Yleistiedot

12
Renovasjon næringsavfall
Rammeavtale med en leverandør
Tjenester (ikke kategoridefinert)
Tone Dahle
Sahan Shanmugaratnam
ikke oppgitt i kunngjøringen
Over nasjonal terskelerverdi
IK134042197
Minst én lærling - valgfritt lærefag. Kravet om bruk av lærlinger kan oppfylles av lærling, lærekandidat, praksisbrevkandidat og/eller kandidat til fagbrev på jobb. Praksiskandidater vil ikke kunne oppfylle kravet. Hvis en lærling som deltar i utførelsen av kontraktarbeidet fullfører læreløpet eller slutter i bedriften, er leverandøren forpliktet til å finne en erstatter.
1
Tildelingskriteriene i konkurransen hadde miljø som tema, herunder miljøvennlighet i bilparken som brukes for oppdragsutførelse. Miljøkravene fremgår derfor av kontraktens bilag 2.
Registrering i felter for samfunnsansvar på avtaleforsiden i KAV er endret i tråd med Bergen kommunes nye standardoppsett. Hensikten med endringene er interne registrerings- og rapporteringsformål. Dette innebærer ingen endring i leverandørs kontraktsforpliktelser.
Avtalen skal fremme sirkularitet og optimalisering av avfallsløsning hos kunden.
Bergen Røde Kors sykehjem; Betanien rehabilitering og sykehjem; Landås Menighets eldresenter; Solsletten sykehjem; Signo Konows senter






Sopimusehdot

Muu
Ei käytettävissä
Net per 30 days
NOK

Kuvaus:

Avtalen skal dekke oppdragsgivernes behov for renovasjonstjenester for næringsavfall. Anskaffelsen gjelder ca 300 anleggsandresser, jf. bilag 1A.

Alle fraksjoner som er oppført i kontraktens bilag 4 Prisskjema skal omfattes av avtalen. Dersom det i kontraktsperioden skulle oppstå behov for renovasjonstjenester knyttet til andre fraksjoner enn de som fremgår av prisskjemaet, vil disse kunne bli inntatt i prisskjemaet senere.

Anskaffelsen gjelder alle renovasjonstjenester, både periodisk tømming og henting, og bestillingsoppdrag, f. eks. leie av containere inkludert henting og tømming. Alle oppdrag omfatter leie av beholdere, tømming av beholderne, transport av avfallet og kostnader for behandling av avfallet.

Følgende tjenester skal inngå i avtalen:

- Utarbeide avfallsplan for alle kommunale enheter
- Leie av beholdere og containere
- Tømming av beholdere: henting av fraksjonene i henhold til avfallsplan for den enkelte enhet
- Sette beholdere/containere tilbake på hentestedet
- Transport til godkjent mottakssted for gjenvinning, forbrenning eller sluttdeponering
- Tilgang til Bossnettet for oppdragsgivers lokasjoner, gjennom avfallsaktørenes avtale med BIR Nett AS
- Renovasjonstjenester for offentlige avfallsbeholdere tilknyttet Bossnettet, som brukes for publikumsavfall i Bergen sentrum
- Veiing av containernes innhold
- Utsetting og inndragning av funksjonelle og tilpassede oppsamlingsenheter samt reparasjon av beholdere og containere ved behov
- Levering av innsamlingssekker for blandet plastavfall
- Levering av trygg emballasje for smittefarlig avfall og risikoavfall, herunder stikkende og skjærende, f. eks sprøytespisser
- Håndtering av EE avfall og spesialavfall i tråd med gjeldende regelverk
- Behandling av fraksjoner til gjenvinning og sluttdeponering
Registrering og loggføring av data om sorteringsgrad, mengde og type avfall spesifisert på den enkelte virksomhet, samt periodisk rapportering av registrerte data
- Nettbasert løsning for at oppdragsgivers enheter kan kontrollere og optimalisere sin avfallshåndtering, herunder avfallsmengde, sorteringsgrad, beholderstørrelse og antall, hentefrekvens og de enkelte priselementene knyttet til tjenestene.
- Informasjons og opplæringsaktiviteter overfor oppdragsgiver og dens enheter

Årlig gjennomgang av statistikk med fokus på oppnådd optimalisering av avfallsløsningene.

Avtalen omfatter også tilgang til Bossnettet i Bergen sentrum, samt avfall fra offentlige avfallsbeholdere tilknyttet Bossnettet. I Bergen sentrum er det plassert offentlige avfallsbeholdere tilknyttet Bossnettet, som brukes for publikumsavfall. Bergen kommune eier avfallsbeholderne. Dette avfallet er å anse som næringsavfall fra Bergen kommune, og således omfattet av avtalen.

Listen ovenfor er ikke å anse som uttømmende såfremt tiltakene kan relateres til kontraktens innhold og formål.
 
Dersom leverandør kan levere ambulante tømmetjenester ved hjelp av mobil avfallssuging, dvs suging av avfall fra tank til transportbil, og Bergen kommune har behov for denne tjenesten, skal denne inngå i oppdraget. Dersom leverandør ikke kan levere slik tjeneste vil oppdragsgiver kontrahere denne tjenesten særskilt. 

Toimittajat

Nimi Ensisijainen yhteyshenkilö Puhelin
BIR Bedrift AS Ruben Haveland +47 46 65 00 05

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600