Anskaffelse av avtale om operasjonell leasing av nettverksutstyr fra Cisco, samt support- og vedlikeholdstjenester

Hange

17 - Contract notice for contracts in the field of defence and security
Läbirääkimistega menetlus
15.12.2020 16:13 (GMT+02:00)
21.12.2020 13:00 (GMT+02:00)
Ei

Hankija

Registerenheten i Brønnøysund Registerenheten i Brønnøysund
Sissel Fiplingdal Sissel Fiplingdal
Havnegata 48
8910 BRØNNØYSUND
Norra
974760673

Hange on lõppenud

Hanke lühikirjeldus

I forbindelse med flytting til nytt bygg skal Brønnøysundregistrene inngå kontrakt  med èn leverandør om operasjonell leasing av nettverksutstyr fra Cisco. Formålet med anskaffelsen er å legge til rette for drift og supplering av eksisterende nettverksinfrastruktur ved Brønnøysundregistrene. Nettverksinfrastrukturen er basert på Cisco-komponenter og teknologier, som ACI og DNA. Supplering og fornyelse av utstyr og løsninger må derfor også være av typen Cisco.  
 
Anskaffelsen skal omfatte operasjonell leasing av maskinvare og tilhørende programvare, vedlikeholdstjenester og konsulenttjenester.  
Kriterier for utvelgelse av kvalifiserte leverandører som blir invitert til å levere tilbud er gitt i kvalifikasjonsgrunnlaget.

Avtalene løper kontinuerlig så lenge de påløpte kostnadene ikke overstiger den anslåtte verdien. Det vil fortløpende bli vurdert om oppdragsgiver er pliktig til å utlyse kontraktene på nytt.

Leasingavtalen skal imidlertid ha en varighet på 4 år (48 måneder) med opsjon på kjøp. Opsjonen utløses ved at Brønnøysundregistrene informerer avtalepartene om at de ønsker å kjøpe hele eller deler av nettverksutstyret og tilhørende programvare minst tre måneder før avtalens hovedperiode utløper.

Konkurransegrunnlaget vil bli sendt ut til de utvalgte leverandørene i fase 2 av konkurransen (jf. FOSA).

This is the first step in a two-step tender. If you want to see the second step and access tender documents, please follow this link: Fase 2 - Anskaffelse av avtale om operasjonell leasing av nettverksutstyr fra Cisco, samt support- og vedlikeholdstjenester

Hankele lisatud dokumendid

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti