Rammeavtale på mat- og drikkevarer

Information

3/27/2018 10:38 PM (GMT+02:00)

Buyer

Oslo kommune v/Utviklings- og kompetanseetaten Oslo kommune v/Utviklings- og kompetanseetaten
Strømsveien 102
0663 Oslo
Norway
971 183 675

Short description

De fleste virksomheter i kommunen har i større eller mindre grad behov for innkjøp av mat- og drikkevarer. Behovene varierer fra de små enhetene der behovet er begrenset og omfang av kjøp er lite, til stordriftskjøkken som produserer måltider til sykehjem i kommunen og som derfor har et enormt forbruk sammenlignet med de andre virksomhetene.

Med bakgrunn i ovenstående skal det inngås to parallelle kontrakter med utgangspunkt i denne konkurransen. Estimert vil disse kontraktene til sammen ha en verdi på ca. 80 millioner kroner i året. Den ene kontrakten er tilpasset storhusholdning og den andre er tilpasset de mindre husholdningene og deres forbruk. For storhusholdning vil kontrakten kun omfatte kolonialvare (ikke fersk frukt og grønt, meierivarer og ferskvarer som brød, fisk kjøtt) mens for de mindre husholdningene skal avtalen være en totalleverandør og omfatte både kolonialvarer og meierivarer og frukt og grønt (ferskt kjøtt, fisk og brød omfattes ikke).

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00