Markedsundersøkelse - Sky-basert identitetstjeneste for BIBSYS Biblioteksystem

Information

5/31/2017 6:58 AM (GMT+02:00)

Buyer

Norges Teknisk Naturvitenskapelige universitet (NTNU), Innkjøp Norges Teknisk Naturvitenskapelige universitet (NTNU), Innkjøp
Thomas Nerland Thomas Nerland
Seksjon for økonomirådgivning
7491 Trondheim
Norway
974 767 880

Short description

Denne RFI’en har fokus på identitetshåndtering i tilknytning til Alma og Oria, men en sky-basert identitetstjeneste vil også kunne være aktuell for andre tjenester som BIBSYS tilbyr.

I løpet av den perioden Alma / Oria har vært i drift har det vært betydelige utfordringer knyttet til bruker- og identitetshåndtering. En studie gjennomført i perioden oktober 2016 til februar 2017 løftet frem noen scenarier for hvordan disse utfordringene kan løses. En kommersiell sky-basert løsning representerer ett av flere alternativer, vi trenger imidlertid mer kunnskap om denne typen løsninger for å vurdere den mot andre alternativer.

BIBSYS vil vurdere å iverksette en prosess for å anskaffe en sky-basert identitetstjeneste hvis dette gir oss en fleksibel og god løsning på konsortiets behov til en fornuftig pris.

Tidsfrist for å besvare RFI'en er 16.06.2017.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00