Markedsundersøkelse - Sky-basert identitetstjeneste for BIBSYS Biblioteksystem

Информация о тендерe

31.05.2017 6:58 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Norges Teknisk Naturvitenskapelige universitet (NTNU), Innkjøp Norges Teknisk Naturvitenskapelige universitet (NTNU), Innkjøp
Thomas Nerland Thomas Nerland
Seksjon for økonomirådgivning
7491 Trondheim
Норвегия
974 767 880

Информация о тендере

Denne RFI’en har fokus på identitetshåndtering i tilknytning til Alma og Oria, men en sky-basert identitetstjeneste vil også kunne være aktuell for andre tjenester som BIBSYS tilbyr.

I løpet av den perioden Alma / Oria har vært i drift har det vært betydelige utfordringer knyttet til bruker- og identitetshåndtering. En studie gjennomført i perioden oktober 2016 til februar 2017 løftet frem noen scenarier for hvordan disse utfordringene kan løses. En kommersiell sky-basert løsning representerer ett av flere alternativer, vi trenger imidlertid mer kunnskap om denne typen løsninger for å vurdere den mot andre alternativer.

BIBSYS vil vurdere å iverksette en prosess for å anskaffe en sky-basert identitetstjeneste hvis dette gir oss en fleksibel og god løsning på konsortiets behov til en fornuftig pris.

Tidsfrist for å besvare RFI'en er 16.06.2017.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00