Innbyggerundersøkelsen 2016 - 2017

Information

03 - Contract Award Notice
Not applicable
5/30/2016 10:11 AM (GMT+02:00)

Buyer

DIREKTORATET FOR FORVALTNING OG IKT DIREKTORATET FOR FORVALTNING OG IKT
Sara Khakpour Sara Khakpour
Grev Wedels plass 9
Postboks 8115 Dep 0032 Oslo

0151 OSLO
Norway
991825827

Short description

Innbyggerundersøkelsen er en av de største undersøkelsene av forvaltningen i Norge, og omfatter folks tilfredshet med det offentliges tjenester, med demokratiet og med velferdsstaten. Den skal gi et bedre kunnskapsgrunnlag for å vurdere utviklingen av offentlige tjenester på tvers av sektorer, og gi kunnskap som kan bidra til å videreutvikle offentlige virksomheter på sikt. Undersøkelsen er delt inn i en innbyggerdel og en brukerdel.

Innbyggerdelen gir et overordnet bilde av innbyggernes inntrykk av sin kommune, av Norge som et sted å bo og leve, og av en rekke offentlige tjenester. Innbyggerdelen kan sies å være en omdømmeundersøkelse som uttrykker noe om hvilke oppfatninger innbyggerne har dannet seg av en rekke tjenester på bakgrunn av enten personlige erfaringer, samtaler med bekjente, familie og venner eller omtale i mediene. Innbyggerdelen omfatter også tilliten til politikere og forvaltningen, og er slik sett også en temperaturmåler på innbyggernes holdninger og tillit til det politiske systemet.

Brukerdelen tar for seg innbyggernes erfaringer med utvalgte offentlige tjeneste, og tar opp ulike forhold ved tjenestene. I brukerdelen kan man sammenligne tjenestenes resultater på ulike forhold. Resultatene fra undersøkelsen gir økt innsikt i brukernes oppfatninger av et tjuetalls tjenester innen områdene utdanning og kultur, helse, omsorg og myndighetsorganer.

Se vedlagt kravspesifikasjon for nærmere beskrivelse av oppdraget.

 

 

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00