Kundesegmentering av persontransport i jernbanens influenseområde i Norge

Information

23-11-2016 10:48 (GMT+01:00)

Indkøber

Jernbaneverket Jernbaneverket
Knut Viddal-Ervik Knut Viddal-Ervik
Stortorvet 7
0155 Oslo
Norge
971 033 533

Tildelingsinformationer

Jernbaneverket har behov for å forstå kundene bedre. Oppdraget omfatter segmentering av kunder i det samlede transportnettverket innenfor jernbanens influensområde. Populasjonen i dette oppdraget vil derfor omfatte store deler av Norges befolkning. Unntaket er i de områder hvor det ikke finnes et jernbanetilbud. Oppdragets analyseområde omfatter alle persontransportreiser i dette område.

Markedssegmentering er tidligere benyttet av kollektivtransportens operatører, slik som NSB, og av kollektivtransportens planleggende myndigheter, slik som Ruter. Jernbaneverkets hovedhensikt ved gjennomføring av en markedssegmentering vil være å kunne benytte dette i strategisk, samlet og langsiktig planlegging av transportnettverket i Norge hvor jernbanen inngår som et av flere transportmidler.

Jernbanen skal utvikles som en del at et samlet tilbud i et transportnettverk. Transportnettverket skal utvikles etter samfunnets behov for transport.

Jernbaneverket har en overordnet målsetting om å bidra til å utvikle et samlet transportsystem som er sikkert, fremmer verdiskapning og bidrar til omstilling til lavutslippssamfunnet. Videre har Jernbaneverket som et av flere hovedmål å bedre fremkommeligheten for personer i hele landet. Jernbaneverket har, som et av flere, et etappemål om å bidra til kortere reisetider og tilstrekkelig kapasitet samt at persontransportveksten i byområdene skal tas av kollektivtransport, sykkel og gange. Jernbaneverket har et helhetlig dør-til-dør perspektiv hvor hele reisekjeden inngår, fra avreise- til bestemmelsessted.



Kontraktstildeling
Tittel: Kundesegmentering av persontransport i jernbanens influenseområde i Norge
Dato for kontraktstildeling: 20-11-2016
Antall mottatte tilbud: 4
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
URBANET ANALYSE ASNO988799211MVA, STORGATA 8 , 0155 OSLO, NO, Telefon: +47 96200700, Nettadresse (URL): http://www.urbanet.no.

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark