MA 2523/12E - IKT konsulenttjenester Systemutvikling

Information

03 - Bekendtgørelse Om Indgåede Kontrakter
21-11-2012 08:43 (GMT+01:00)

Indkøber

Norsk rikskringkasting AS Norsk rikskringkasting AS
Gitte Østhus Gitte Østhus
Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1
0340 OSLO
Norge
976390512

Kort beskrivelse

NRK inviterer interesserte tilbydere til å delta i åpen anbudskonkurranse om rammeavtale for IKT konsulenttjenester.


NRK har et varierende behov for IKT-faglig bistand.
NRK ligger langt framme i bruk av moderne teknologi, noe som stiller store krav til de konsulenter som tilbys. Formålet med anskaffelsen er å inngå rammeavtaler med flere leverandører som kan sikre tilgang til relevant IKT-faglig kompetanse med høy tilgjengelighet. Primær behovshaver er avdelingen Nye Medier.

Nye Medier i NRK har ansvaret for NRKs oppdrag på nett, mobil og andre nye medieplattformer. Avdelingen leverer i dag blant annet NRK.no, Nett-TV, yr.no og ut.no i tillegg til et applikasjonstilbud på iPhone, Android og Windows Phone 7. Tekst-TV inngår også i porteføljen.


Det presiseres at denne konkurransen ikke gjelder produktkjøp, ei heller kjøp av outsourcede tjenester. Med konsulenttjenester menes i denne konkurransen konsulentbistand/-oppdrag utført i NRKs lokaler.


NRK har behov høyt kompetente konsulenter innenfor IKT som er best mulig tilpasset de behov som virksomheten til enhver tid har innenfor følgende kompetanseområder: 

  1. Systemutvikler .net
  2. Systemutvikler Java
  3. Systemutvikler php
  4. Prosjektleder
  5. Testleder
  6. Testutvikler

Antall rammeavtaler per kompetanseområde vil variere og det tas sikte på å etablere mellom 3 og 15 parallelle rammeavtaler for hvert kompetanseområde for å sikre god tilgjengelighet på etterspurt kompetanse.

Vennligst se vedlagte konkurransegrunnlag med vedlegg for fullstendig utlysning.

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark