MA 2523/12E - IKT konsulenttjenester Systemutvikling

Information

03 - Contract Award Notice
11/21/2012 8:43 AM (GMT+01:00)

Buyer

Norsk rikskringkasting AS Norsk rikskringkasting AS
Gitte Østhus Gitte Østhus
Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1
0340 OSLO
Norway
976390512

Short description

NRK inviterer interesserte tilbydere til å delta i åpen anbudskonkurranse om rammeavtale for IKT konsulenttjenester.


NRK har et varierende behov for IKT-faglig bistand.
NRK ligger langt framme i bruk av moderne teknologi, noe som stiller store krav til de konsulenter som tilbys. Formålet med anskaffelsen er å inngå rammeavtaler med flere leverandører som kan sikre tilgang til relevant IKT-faglig kompetanse med høy tilgjengelighet. Primær behovshaver er avdelingen Nye Medier.

Nye Medier i NRK har ansvaret for NRKs oppdrag på nett, mobil og andre nye medieplattformer. Avdelingen leverer i dag blant annet NRK.no, Nett-TV, yr.no og ut.no i tillegg til et applikasjonstilbud på iPhone, Android og Windows Phone 7. Tekst-TV inngår også i porteføljen.


Det presiseres at denne konkurransen ikke gjelder produktkjøp, ei heller kjøp av outsourcede tjenester. Med konsulenttjenester menes i denne konkurransen konsulentbistand/-oppdrag utført i NRKs lokaler.


NRK har behov høyt kompetente konsulenter innenfor IKT som er best mulig tilpasset de behov som virksomheten til enhver tid har innenfor følgende kompetanseområder: 

  1. Systemutvikler .net
  2. Systemutvikler Java
  3. Systemutvikler php
  4. Prosjektleder
  5. Testleder
  6. Testutvikler

Antall rammeavtaler per kompetanseområde vil variere og det tas sikte på å etablere mellom 3 og 15 parallelle rammeavtaler for hvert kompetanseområde for å sikre god tilgjengelighet på etterspurt kompetanse.

Vennligst se vedlagte konkurransegrunnlag med vedlegg for fullstendig utlysning.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00