Rakenteisen sisällöntuotannon ympäristö

Information

Ej tillämpligt
2018-06-01 09:22 (GMT+02:00)

Inköpare

Liikennevirasto Liikennevirasto
Opastinsilta 12 A
00520 Helsinki
Finland
1010547-1

Kort beskrivning

Tämä ilmoitus ei ole hankintailmoitus, tarjouspyyntö tai kutsu neuvottelumenettelyyn, eikä ilmoituksen julkaisemisella aloiteta tarjouskilpailua. Hankintayksikkö päättää itsenäisesti etenemisestä ja tarjouspyynnön sisällöstä saamiensa vastausten perusteella.

Hankinnan kohteena on XML-pohjainen rakenteisen sisällöntuottamisen ympäristö, johon sisältyvät alustavien suunnitelmien mukaan kirjoittamisympäristö, rakenteisten yksikköjen (moduulien) hallintatyökalu sekä mahdollisuus julkaista yksittäisistä moduuleista koostettuja julkaisuja erilaisiin kohteisiin (pdf, html ja mahdollisesti myös myöhemmin kehitettäviin mobiilisovelluksiin).

Ympäristön on oltava DITA-standardin mukainen (Darwin Information Typing Architecture). Kyseeseen voi alussa tulla myös ns. Lightweight DITA (LwDITA).

Hankintayksikkö päättää myöhemmin kokonaisuuteen liittyvien teknisten kirjoittajien sekä ja informaatioarkkitehdin kilpailuttamisesta.

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige