Intensjonskunngjøring

Information

03 - Meddelande om tilldelning av kontrakt
Tilldelning av kontrakt utan att ett meddelande om upphandling först offentliggjorts i Europeiska unionens officiella tidning
2017-11-10 23:04 (GMT+01:00)

Inköpare

Søndre Helgeland Miljøverk SHMIL Søndre Helgeland Miljøverk SHMIL
William Puntervold William Puntervold
Åremma
8664 MOSJØEN
Norge
975824845

Kort beskrivning

Søndre Helgeland Miljøverk IKS, heretter kalt SHMIL, har krav på seg fra fylkesmannen i Nordland om å rense sigevann fra eget deponi lokalisert på Åremma i Vefsn kommune.

SHMIL har jobbet med å utvikle egen renseløsning, men etterhvert har vi endret strategi på dette området. Relativt sett er det svært få aktører som har nødvendig kompetanse på dette feltet.

Det er gjort en markedsundersøkelse for å se hvem som raskt kan levere en renseløsning for vårt sigevann. Området hvor sigevannet skal renses har veldig begrenset med plass, og det renner en bekk som ikke har tilknytting til vannet som skal renses gjennom samme område. Disse begrensningene utelukker flere rensemetoder.

I tillegg forventes det at eksisterende opparbeidet infrastruktur skal integreres og benyttes i den nye renseløsningen.
Ut fra en helhetsvurdering har SHMIL funnet ut at det er en aktuell leverandør, MIVANOR AS, som kan levere renseløsning tilpasset vårt område og våre behov ut fra korte tidsfrister og kvalitetskrav.

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige