Konsulent med teknisk ekspertise for å bistå en arbeidsgruppe for ferdigstillelse av Myanmars regelverk for transmisjons- og distribusjonsnett

Information

02 - Meddelande Om Upphandling
Förhandlat förfarande
2016-06-07 13:17 (GMT+02:00)
2016-07-04 12:00 (GMT+02:00)

Inköpare

Norges Vassdrags- og Energidirektorat (NVE) Norges Vassdrags- og Energidirektorat (NVE)
Jørgen B. Lampe Jørgen B. Lampe
970205039

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Innenfor rammene av et pågående institusjonsutviklingsprogram mellom Myanmars ministerium for elektrisitet og energi (MOEE) og NVE, ønsker NVE å kontrahere en konsulent for å bistå MOEE med en revisjon av regelverkene for transmisjons- og distribusjonsnett.

Det er gjennomført vurderinger av avvikene mellom utkast til nytt regelverk og faktisk praksis, presentert i rapportene “Gap analysis of implementation of the Myanmar Grid Code” and “Gap analysis of implementation of the Myanmar Distribution Code”. Disse avdekket betydelige avvik når det gjelder transmisjonsnettet, og mindre alvorlige avvik for distribusjon. Det skal etableres en arbeidsgruppe i MOEE for å vurdere de foreliggende retningslinjene og avvikene, og for å foreslå egnede justeringer av retningslinjene og en implementeringsplan. Dette arbeidet vil danne grunnlaget for et parlamentsbeslutning om regelverk og implementering av disse.

NVE og MOEE ønsker nå å rekruttere en konsulent som skal bistå arbeidsgruppen med disse oppgavene. Konsulentens oppgaver vil bestå i å gi råd og bistand til arbeidsgruppen når det gjelder å sette egnete krav til utvikling, drift og vedlikehold av transmisjons- og distribusjonsnettene og for å etablere en trinnvis plan for implementering av kravene. Konsulenten må ha god kjennskap til internasjonal best practice for denne typen regelverk, herunder tekniske, operasjonelle og juridiske aspekter.

Det er videre svært viktig at arbeidsgruppen utvikler et sterkt eierskap til de reviderte retningslinjene og får en fullstendig forståelse av konsekvensene av innføring av nye krav. Konsulenten må derfor samarbeide tett med arbeidsgruppen og involvere denne i alle trinn av arbeidet. Beskrivelsen av hvordan dette skal sikres, vil være en viktig del av tilbudet. En stor del av arbeidet bør gjennomføres i Myanmar.

Tilbyderes tekniske kompetanse og evne til å samarbeide med arbeidsgruppen vil begge være viktige faktorer ved valg av konsulent. For å gi bedre muligheter for å vurdere disse faktorer, er det valgt en prosedyre med forhandling. I følge regelverket, må tilbudsfasen derfor foregås av en prekvalifisering av tilbydere.

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige