Rengøring, vinduespolering & måtteservice

Information

06 - Meddelande Om Tilldelning Av Kontrakt – Försörjningssektorerna
Ej tillämpligt
2015-09-22 16:05 (GMT+02:00)

Inköpare

Trafikselskabet Movia Trafikselskabet Movia
Jannik Krag Jannik Krag
GL. Køge Landevej 3
2500 Valby
Danmark
29896569

Kort beskrivning

Generelt om Movia.
Trafikselskabet Movia (herefter benævnt Movia) varetager trafikplanlægning samt drift af busser, lokalbaner og handicapkørsel på Sjælland og Lolland-Falster.
Movia er en særlig, lovbestemt offentlig virksomhed, som ledes af en politisk udpeget bestyrelse på 9 personer. De to regioner, Hovedstaden og Sjælland, har hver et medlem i bestyrelsen. Desuden har den kommune, der yder det største tilskud til trafikselskabets finansiering, nemlig Københavns Kommune, ret til en plads i bestyrelsen. De øvrige 44 kommuner i Movias område udpeger de resterende seks bestyrelsesmedlemmer. Bestyrelsen har det overordnede ansvar for trafikselskabet, herunder for en økonomisk ansvarlig drift. Bestyrelsen skal sikre, at selskabet ledes i overensstemmelse med lov om trafikselskaber.

Movia er organiseret i 3 centre, Kunde- operatør og markedscenter, Trafik- og rådgivningscenter og Ressourcecenter samt et ledelsessekretariat. Hvert center ledes af en centerchef og består af et antal områder ledet af områdechefer. Sammen med den administrerende direktør udgør de tre centerchefer direktionen. Se yderligere information og organisationsdiagram på www.moviatrafik.dk

Movia har hovedsæde i Valby samt to mindre lokationer i Herlev & Roskilde.
Derudover er følgende chaufførlokationer en del af den kommende rammeaftale:
— Nykøbing F.
— Vordingborg
— Fuglebjerg
— Svinninge
— Præstø
— Stege
— 3 lokationer Næstved.
Den kommende leverandør skal kunne levere frekvensrengøring på alle lokationer og vinduespolering og måtteservice på udvalgte lokationer.
Movia ønsker at have option på en række yderligere områder som kan ses som beslægtet til ovenstående ydelser. Disse områder benævnes optioner. Tilbudsgiver er ikke forpligtet til at afgive pris på optionerne og Movia er ikke forpligtet til at gøre brug af den kommende leverandørs optioner:
— affaldshåndtering
— frugt levering
— planteservice
— opvasker i kantinen.
Rengøringsarealerne udgør omkring 9 200 m².

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige