TVOV-undersøkelse

Information

02 - Meddelande Om Upphandling
Förhandlat förfarande
2015-06-04 06:28 (GMT+02:00)
2015-07-03 12:00 (GMT+02:00)
2015-07-03 11:00 (GMT+02:00)

Inköpare

Norsk rikskringkasting AS Norsk rikskringkasting AS
Thor Anders Mathisen Thor Anders Mathisen
976390512

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Norsk rikskringkasting AS (offentlig), TV 2 AS, Modern Times Group MTG AS og Discovery Networks Norway AS (kommersielle) som oppdragsgivere skal anskaffe levering av en løpende elektronisk undersøkelse av seeradferden i Norge (heretter kalt "TVOV-undersøkelsen"). TVOV-undersøkelsen skal levere de offisielle tall for TV- og Online Video-seingen i Norge ("TVOV"). Tjenesten må være av høy kvalitet for å ha troverdighet som den korrekte beskrivelsen av TVOV i Norge, samt for å kunne fungere som valuta for kjøp og salg av reklame. Norske TV-selskaper har vært Oppdragsgivere for TAM-tjenester (Television Audience Measurement) i Norge siden 1992. Den nåværende TAM-tjenesten har et nasjonalt representativt panelbestående av 1000 private nettorapporterende husstander. For ytterligere informasjon om TV, internett og andre medier i Norge anbefaler vi følgende nettsted: [http://medienorge.uib.no/english/]. Medienorge er en informasjonssentral for fakta om norskemedier som ble opprettet av Kulturdepartementet i 1994.

Oppdragsgivernes formål med anskaffelsen er å anskaffe en TVOV-undersøkelse som til enhver tid gir et representativt bilde av seeratferden for personer bosatt i private husstander i Norge, herunder styrkeforholdet mellom de ulike aktørene i TVOV-markedet.. TVOV-undersøkelsen skal levere representative seerdata av høy kvalitet som kan brytes ned på demografi, skjerm, tidspunkt, sted og distribusjonsplattform. Undersøkelsen skal måle TVOV i og utenfor hjemmet, lineært så vel som ikke-lineært ("On Demand"). Sammen med Oppdragsgiverne skal valgte leverandør arbeide for at de data som fremkommer via TVOV-undersøkelsen har slik troverdighet at de kan bli brukt som de "offisielle" målinger av seeratferden i Norge.

Ytelsen vil omfatte en løpende undersøkelse basert på elektronisk atferdsregistrering, herunder utvelgelse og opplæring av panel, installasjon og testing av utstyr og/eller programvare, levering og utvikling avanalysesoftware, prøvedrift mv.

 

Dokument (klicka på filnamnet för att ladda ner)

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige