Delaftale 3 VandcenterSyd, Bogense renseanlæg, Otterup renseanlæg, Søndersø renseanlæg. Slutafvanding

Information

2014-02-17 10:12 (GMT+01:00)
2014-02-24 12:00 (GMT+01:00)
2014-02-14 11:58 (GMT+01:00)
2014-02-18 11:59 (GMT+01:00)
Nej
Nej

Inköpare

SamAqua SamAqua
Dorthe Dolleris Petersen Dorthe Dolleris Petersen
1

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Levering af polymere til 3 renseanlæg på Nordfyn

Bogense renseanlæg

Bogense Renseanlæg består af indløbsbygværk bestykket med 1 stk. Stepscreen rist, herfra løber vandet til beluftet sandfang med sandvaskning. Der tilsættes opløst jernsulfat i det beluftede sandfang. Det biologiske trin er et OCO anlæg med bundbelutere. Slammet herfra separeres i en rund efterklaringstank. Overskudsslam udtages som en delstrøm af returslammet og ledes til en koncentreringstank, og videre til en slamlagertank hvorfra slammet pumpes til en Saltec sibåndspresse. Det afvandede slam snegles op i en container og bortskaffes til landbrugsjord.

Forbrug polymere 0,5 tons aktiv stof pr. år. 

Otterup renseanlæg

Otterup Renseanlæg er et Biodenitro anlæg udstyret med 4 stk. tørt opstillede indløbspumper. 1 stk. Stepscreen rist og 1 beluftet sandfang med sandvasker. Det mekanisk rensede spildevand ledes til den dobbelte Biodenitrokanal. Slammet fra biotanken tilsættes trivalent jernsulfatopløsning inden det separeres i en rund efterklaringstank. Overskudsslam udtages som bioslam fra biotankene og pumpes til en koncentreringstank, og herfra til en lagertank, hvorfra slammet pumpes ind på en Saltac sibåndspresse, hvorfra det afvandede slam snegels ud i et åbent slamlager, og bortskaffes 2 gange årligt til landbrugsjord. Der tilføres i sommerhalvåret slam fra det nærliggende Hofmansgave Renseanlæg, som betjener et større sommerhusområde på den Nordfynske kyst.

Forbrug polymere 0,75 tons aktiv stof pr. år,


Søndersø renseanlæg

Søndersø Renseanlæg er et Biodenitro anlæg bestående af 2 snekkepumper til ind pumpning til tilløbsbygværket, som indeholder stepscreenrist, sandfang og sandvasker. Sildevandet ledes til en selektor, som fordeler ud til 2 dobbelte ringkanaler med overflade beluftere. Bioslammet går til en rund efterklaringstank og overløbsvandet finpoleres i to laguner inden iltningsbygværket. Bioslammet pumpes retur til selektoren, hvor der også tilsættes jernsulfatopløsning. Overskudsslammet udtages som en delstrøm af returslammet og pumpes til koncentreringstanken, og pumpes direkte til en Saltec sibåndspresse. Det afvandede slam snegles op i et overdækket lager, og udbringes 2 gange årligt på landbrugsjord. Der tilføres slam fra Hårslev Renseanlæg i indløbet til renseanlægget.

Forbrug polymere 0,5 tons aktiv stof pr. år.

Filer från huvudupphandlingen

Namn Filstorlek
Bilag 2 Tro og loveerklæring.docx 16 KB
Bilag 3 Økonomisk kapacitet.docx 21 KB
Bilag 4 Referenceliste.docx 15 KB
Bilag 5 Aktindsigt.docx 15 KB
Bilag 6 Konsortieerklæring.docx 16 KB
Selskabs specefikt bilag Ærø.pdf 20 KB
Selskabspecifikt bilag Koldning.docx 35 KB
Selskabsspecifikt bilag Assens.docx 116 KB
Selskabsspecifikt bilag FRSE.docx 744 KB
Selskabsspecifikt bilag VCS.docx 54 KB
Selsskabsspecifikt bilag V & A.docx 71 KB
Tilbudsbesvarelse.xlsx 30 KB
Udbudsmateriale polymere.docx 270 KB

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige