Tietopyyntö / MRI-yhteensopivat potilasvalvontamonitorit

Information

01 - Förhandsmeddelande
Ej tillämpligt
2021-07-16 10:14 (GMT+02:00)
2021-08-18 11:00 (GMT+02:00)

Inköpare

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
Anu Salonen Anu Salonen
PL 441 (Uutistie 5, FI-01770 Vantaa)
FI-00029 HUS
Finland
1567535-0

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Huom.: Tämä ei ole hankintailmoitus tai tarjouspyyntö, vaan tietopyyntö markkinakartoitusta ja teknistä vuoropuhelua varten: MRI-yhteensopivat potilasvalvontamonitorit. Tietopyynnön kohde ja tarkoitus: Tietopyynnön tarkoituksena on kartoittaa markkinoilla olevia ratkaisuja ja saada kattavasti niitä koskevaa tietoa, jotta valmisteilla oleva kilpailutus voidaan toteuttaa mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti. Tietopyyntöön vastaaminen ei ole edellytys kilpailutukseen osallistumiselle eikä vaikuta tarjoajan asemaan siinä. Tietopyynnössä esitetyt seikat ovat alustavia ja saattavat muuttua hankinnan valmistelun edetessä. Huom.: Tämä ei ole hankintailmoitus tai tarjouspyyntö, vaan tietopyyntö markkinakartoitusta ja teknistä vuoropuhelua varten: MRI-yhteensopivat potilasvalvontamonitorit. Tietopyynnön kohde ja tarkoitus: Tietopyynnön tarkoituksena on kartoittaa markkinoilla olevia ratkaisuja ja saada kattavasti niitä koskevaa tietoa, jotta valmisteilla oleva kilpailutus voidaan toteuttaa mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti. Tietopyyntöön vastaaminen ei ole edellytys kilpailutukseen osallistumiselle eikä vaikuta tarjoajan asemaan siinä. Tietopyynnössä esitetyt seikat ovat alustavia ja saattavat muuttua hankinnan valmistelun edetessä.

Toimittajaa pyydetään tietopyyntöön antamassa vastauksessaan kuvaamaan tarjoamiaan tuotteita ja niihin liittyviä palveluita, toimittamaan tuote-esitteet ja varaamaan ajan teknistä vuoropuhelua varten 18.8.2021 klo 12.00 mennessä sähköpostitse: anu.salonen@hus.fi

Vuoropuhelu toteutetaan Teamsin välityksellä ja on kestoltaan enintään kaksi (2) h per osallistuva toimittaja. Tekninen vuoropuhelu on tarkoitus suorittaa elo—syyskuussa. Alustava lähtökohta hankinnalle: HUS:n uuteen Siltasairaalaan tullaan hankkimaan MRI-yhteensopivia potilasmonitoreita. Tekniseen vuoropuheluun osallistuvilta toimittajilta pyydetään ehdotuksia erilaisiin toteutusmalleihin (osto/palvelu ja näiden toteutusmallien kustannusvertailu) sekä kertomaan, millä edellytyksillä toimittaja pystyy antamaan kokonaishinnan palvelulle, jos hankinta toteutetaan palveluna. Toimittajaa pyydetään kuvaamaan yrityksensä kokemusta kyseessä olevien laitteiden/palvelujen tuottamisesta. Pyydämme ilmoittamaan montako referenssiä / millaisia referenssejä toimittajalla on hankinnan kohdetta vastaavien palvelujen tuottamisesta. Sopimuskumppaniksi tullaan valitsemaan yksi—kaksi (1—2) toimittajaa, joiden valikoima on tarpeeksi laaja HUS:n tarpeisiin. Solmittava sopimus kattaa koko toimittajan laitevalikoiman sekä myös laitesidonnaiset kulutustarvikkeet. Mukana olevat erva-alueet tarkentuvat valmistelun aikana. Tämä tietopyyntö ei sido Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiriä eikä vastauksen antajaa. Toimittajien antamat vastaukset käsitellään luottamuksellisesti.

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige