Saunakallion koulun julkisivusaneeraus ja sisäilmakorjaukset

Information

Öppet förfarande
2021-02-03 15:13 (GMT+01:00)
2021-03-05 11:00 (GMT+01:00)

Inköpare

Mestaritoiminta Oy Mestaritoiminta Oy
Antti Räty Antti Räty
Mannilantie 43
04400 Järvenpää
Finland
2119604-9

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Hankinnan kohteena on 1980-luvulla valmistuneen ja 2010 peruskorjatun koulurakennuksen vanhan osan julkisivun ja salaojajärjestelmän saneerausurakka sekä niihin liittyvät muut työt ja sisäilmakorjaukset. Urakkamuotona on kiinteähintainen kokonaisurakka.

Urakan tavoitteellinen aloitus on kesäkuun alussa 2021 ja urakan tulee valmistua joulukuussa 2021 lukuun ottamatta pihatöitä, jotka voidaan pintojen osalta tehdä valmiiksi tarvittaessa kesällä 2022.

Urakkaan sisältyvät mm. seuraavat työt:
- Pääasiassa tiiliverhoillun julkisivun sekä betonisokkelin purkaminen sisäkuoreen asti ja uuden julkisivun rakentaminen
- Ikkunoiden uusiminen
- Rakennuksen ulkopuolisten ja sisäpuolisten salaojien uusiminen sekä huleveden viivytysjärjestelmä
- Pihatyöt istutustöineen ja asfaltointeineen
- Vanhan osan ja laajennusosan välisen liitoskohdan tiivistystyöt ja rakennekorjaukset

Urakoitsija toimii kohteessa päätoteuttajana ja YSE 1998:n tarkoittamana pääurakoitsijana.

Hankintaan sisältyy yksi lisähankintamahdollisuus (optio), joiden hankinnasta Tilaaja päättää yksipuoleisesti:
1) Homepölysiivous (kuvattu Urakkaohjelman luvussa 4)

Hankinnan kohteena on koulurakennuksen julkisivun ja salaojajärjestelmän muutostyöt sekä niiden suorittamiseen liittyvät muut työt ja sisäilmakorjaukset saatettuna valmiiksi suunnitelmien mukaisesti. Urakkaan sisältyvät kaikki hankinnat, kuljetukset sekä tarvittavien työturvallisuus- ja asennussuunnitelmien laatiminen. Hankinta sisältää kaikki rakennustekniset työt ja pääurakoitsijan vastuulle kuuluvat työmaan johtovelvollisuudet ja työmaapalvelut.

Saunakallion koulu on alun perin 1980-luvulla valmistunut ja vuonna 2011 laajennettu 250 oppilaan alakoulu. Vanhan osan peruskorjaus on valmistunut 2010.


Urakka-alueena on koulun vanha osa sekä sitä ympäröivä piha-alue. Vanhaan osaan liittyvä uudempi laajennusosa on käytössä rakennustöiden ajan. Eniten häiriötä aiheuttavat työvaiheet (meluavat ja rakennusten rajapinnan työt) tulee toteuttaa koululaisten kesälomien aikana eli 6.6.-11.8.2021. Työmaa-alueen rajaamiseen käytössä olevista tiloista tulee kiinnittää erityistä huomiota. Tilaajan tulee hyväksyä tarkka työsuunnitelma ennen työn aloittamista, mistä käy ilmi, miten työ toteutetaan erityisesti aikataulun ja turvallisuuden osalta.

Julkisivut ovat pääosin tiilimuurausta, jonka takana on villalämmöneriste. Rakennus on 1-kerroksinen lukuun ottamatta korkeampaa liikuntasalia. Urakassa uusitaan tämän tarjouspyynnön liitteenä olevien suunnitelmien mukaisesti mm. ulkoseinäverhoukset lämmöneristeineen, sokkeleiden lämmöneristeet, seinän vierustojen ja ryömintätilan salaojat, julkisivuliittymät vesikattoon sekä ikkunat ja ulko-ovet. Piha-alueet uusitaan suunnitelmien mukaisesti ja pihalle asennetaan hulevesien viivytysjärjestelmä.

Rakennuttajan turvallisuusasiakirjat ovat tämän tarjouspyynnön liitteenä.

Urakan sisältö on kuvattu laajemmin tarjouspyynnön liitteenä olevissa Urakkaohjelmassa sekä teknisissä asiakirjoissa.

Dokument (klicka på filnamnet för att ladda ner)

Namn Filstorlek
Saunakallion koulun julkisivusaneeraus ja sisäilmakorjaukset_liitteet.zip 57,72 MB
Saunakallion koulun julkisivusaneeraus ja sisäilmakorjaukset.pdf 212 KB

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige