Älykäs teollisuuden moottorikeskus opetuskäyttöön

Information

Öppet förfarande
2021-01-22 07:42 (GMT+01:00)
2021-02-09 15:00 (GMT+01:00)

Inköpare

Oulun Ammattikorkeakoulu Oy Oulun Ammattikorkeakoulu Oy
Heli Malmström Heli Malmström
Kotkantie 1
90250 Oulu
Finland
2509747-8

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Oulun Ammattikorkeakoulu Oy:n (OAMK) Linnanmaa-kampuksen älysähköverkon älykkään teollisuuden digitaalisen moottorikeskuksen laitteiston hankinta ja asennus. Laitteiston älykkyydellä viitataan paikallis- ja etäohjaukseen sekä laitteiston tuottaman tiedon luettavuuteen, keräykseen ja tallennettavuuteen paikallisesti ja etäyhteyksien avulla. Laitteiden pitää pystyä vian tunnistamiseen ja huoltotarpeen arviointiin sekä soveltua Modbus TCP/IP-väylään. Etäohjauksia pitää pystyä toteuttamaan oppilaitoksen sisäisestä verkosta ja VPN-yhteyden avulla sisäisen verkon ulkopuolelta (etätyö ja etäopiskelu). Etäyhteyksiä käyttävät myös opiskelijat tiedonhankintaan, parametrointiin ja asetusten muuttamiseen.

Digitaalisuudella tarkoitetaan tässä yhteydessä liityntää automaatio-, valvonta- ja ohjausjärjestelmään, kuten SCADAan. Liitynnässä tulee käyttää Modbus TCP/IP- väyläprotokollan mukaisia toteutusratkaisuja. Digitaalisuuden avulla tuotetaan dataa ennakoivan kunnossapidon tarpeisiin, joka edellyttää toimituksen yhteydessä valmiita ohjelmistoratkaisuja.

Laitekokonaisuus muodostuu itse digitaalisesta teollisuuden moottorikeskuksesta, joka kuvattu tarkemmin liitteessä 1. "Laitteiston tekniset vähimmäisvaatimukset".

Älykäs teollinen moottorikeskus on osa Pohjois-Pohjanmaan liiton Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 ohjelman (EAKR) rahoittamaa EaaSLab-hanketta, jossa kehitetään uusia oppimisympäristöjä opetuskäyttöön. Hankinnan ennakoitu arvo 60.000-150.000 sisältää myös mahdolliset optiot ja muut ennalta määrittelemättömät hankinnan aikana ilmenevät lisähankinnat. Hankintayksikkö pidättää oikeuden tehdä lisä- ja täydennyshankinnat valituksi tulleelta tarjoajalta.

Dokument (klicka på filnamnet för att ladda ner)

Namn Filstorlek
Älykäs teollisuuden moottorikeskus opetuskäyttöön_liitteet.zip 2,27 MB
Älykäs teollisuuden moottorikeskus opetuskäyttöön.pdf 236 KB

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige