Entreprenørydelse - Hovedpumpestation ved Svendborg Havn (tilbudsfase)

Information

2020-12-15 20:47 (GMT+01:00)
2021-01-08 12:00 (GMT+01:00)
Nej
Nej

Inköpare

SamAqua A/S SamAqua A/S
SamAqua SamAqua
Dorthe Dolleris Petersen Malene Loff Skræ
Vandværksvej 7
5000 Odense C
Danmark
34216169

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Ved Svendborgs havneområde skal der etableres en ny hovedpumpestation for spildevand og regnvand. Pumpestationen skal erstatte den eksisterende pumpestation, som skal være i fuld funktion i hele anlægsperioden og kunne serviceres i fuldt omfang ind til endelig omkobling til den nye hovedpumpestation.
Nedbrydning af eksisterende pumpestation starter først herefter, hvilket sker i en anden entreprise end den her foreliggende.

Nærværende opgave udbydes i et partneringsamarbejde mellem Svendborg Spildevand A/S, en valgt rådgiver og en valgt entreprenør, på grundlag af de foreliggende indledende, overordnede tekniske undersøgelser baseret på forsyningens krav og ønsker samt mulighederne i området. Dette partneringsamarbejde skal stå for den endelige optimering, projektering og udførelse. Svendborg Spildevand A/S
entrerer i fornødent omfang med arkitekt.

Jf. videre i ”Beskrivelse og funktionskrav til ny TP01”.

Detta är steg 2 i en tvåstegs upphandling. Klicka på den här länken för att se förkvalificeringen och relaterade dokument: Entreprenørydelse - Hovedpumpestation ved Svendborg Havn (prækvalifikationsfase)

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige